Biletul zilei: Caen vs Marseille

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Caen - Marseille
1
5.10
X
3.65
2
1.70

Ligue 1  pornește la drum în astăzi cu o nouă rundă. În această seară va lua startul etapa cu numărul 22 în care este programată o partidă foarte interesantă. Caen va primi vizita celor de la Olympique Marseille. Acest meci găsește ambele echipe după o victorie obținută în ultima rundă astfel că cele două adversare se gândesc doar la victorie pentru jocul de astăzi. Chiar dacă sunt despărțite de o distanță destul de mare, faptul că se joacă pe stadionul celor de la Caen poate egaliza forțele echipelor. Pentru biletul zilei la pariuri sportive vom miza pe acest meci deoarece în opinia noastră vom ajunge să avem profit la finalul partidei.

Caen este clasată pe poziția a 10-a a clasamentului. Gazdele partidei din această seară au reușit să acumuleze 27 de puncte. Prin victoria din ultima rundă de pe terenul celor de la Bordeaux au pus capăt unei serii de șase meciuri fără victorie în campionatul Franței. În ultimele  trei partide disputate pe propriul teren cei de la Caen nu au reușit să obțină decât un punct. Ținând cont că astăzi întâlnesc una dintre cele mai în formă echipe din Ligue 1 le va fi foarte greu să își treacă în cont victorie. Biletul zilei la pariuri sportive pentru acest meci ne va aduce o cotă de 1.70.

Olympique Marseille vine după puncte pentru a păstra șanse pentru poziția a doua a clasamentului. Cei de la Marseille sunt în acest moment pe locul al treilea al clasamentului după ce au reușit să acumuleze 44 de puncte. Sunt la un singur punct distanță de poziția a doua ocupată de Lyon și dacă vor obține victoria vor trece măcar provizoriu pe al doilea loc. În ultimele trei etape disputate oaspeții partide din această seară au obținut trei victorii la minim două goluri diferență. Ceea ce este mai important este că defensiva a jucat foarte bine în aceatsă perioadă și a primit un singur gol în aceste trei partide. Marseille pornește cu prima șansă pentru obținerea celor trei puncte în această seară. Pe biletul zilei vom putea adăuga acest meci și îl vom putea jucaîn format single deoarece beneficiem de o cotă destul de mare pentru un câștug substanțial. Pronosticul pentru acest meci este 2 și va sfătuim să îl jucați pe biletul zilei.