Biletul Zilei: Borussia Dortmund vs Hamburg

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei: 1

Marți seara de la ora 21:00 are loc etapa cu numărul 27 din Bundesliga. Pe Signal Iduna Park, BVB primește vizita celor de la Hamburg. Oaspeții traversează un sezon destul de slab, având un singur punct deasupra liniei retrogradării. Ei au reușit să se ridice deasupra liniei de plutire doar în ultimele 4 etape, când au reușit să strângă 10 puncte. Cu toate acestea, casele de pariuri o dau ca favorită pe echipa lui Tuchel. Pentru biletul zilei, o victorie a gazdelor vă poate aduce o cotă de 1.35.

Hamburg are una dintre cele mai slabe apărări din Bundesliga, doar ultima clasată Darmstadt încasând mai multe goluri – 51. Oaspeții au primit 47 de goluri în primele 26 de etape, o medie de 1.8 pe meci. Galben- negrii sunt printre cele mai ofensive echipe din Europa, așa că un pariu că BVB va câștiga meciul în handicap se poate dovedi câștigător. O victorie la o diferență de minim două goluri vă poate aduce o cotă de 1.85 pe biletul zilei.

Dacă doriți să măriți cota pe care o puteți obține din acest meci, un alt pariu pe care vi-l recomandăm este 1 pauză 1 final. Pentru biletul zilei un astfel de eveniment vă poate aduce o cotă de până la 2, în funcție de casa de pariuri la care alegeți să jucați.