Biletul Zilei: Bursaspor vs Besiktas

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei Bursaspor vs Besiktas
Bursaspor - Besiktas
1
11.00
X
5.50
2
1.25

În campionatul din Turcia suntem în decursul celei de-a 31-a etape de unde, pentru biletul zilei de astăzi, vom lua să discutăm partida dintre Bursaspor şi Besiktas. Mai sunt 4 etape până la sfârşitul campionatului iar lupta pentru primul loc încă este deschisă. Meciul de astăzi are o miza destul de mare pentru echipa din deplasare deoarece aceasta încă nu are titlul asigurat. Meciul se va disputa în această seară de la ora 20:00 pe Bursă Atatürk Stadyumu, stadionul celor de la Bursaspor.

Besiktas este principala favorită la câştigarea acestei partide şi favoriţii noştri pentru biletul zilei. Aceştia intră în partida cu numărul 31 de pe primul loc în Super Lig. Deţinând un număr de 65 de puncte acumulate din 19 victorii şi 8 egaluri, echipa speră să poată cuceri titlul, însă locul 2, Basaksehir, este la o diferenţa de doar 2 puncte în urma acesteia. Acest meci va reprezenta o oportunitate pentru Cenk Tosun, marcatorul principal al celor de la Besikta să se detaşeze de Vagner Love, cel cu care se află la egalitate în clasamentul celor mai buni marcatori cu un număr de 17 reuşite în acest sezon. Besiktas nu va avea disponibili în meciul recomandat pentru biletul zilei pe : Gulum E., Rhodolfo şi Sismanoglu O..

În cealaltă tabăra avem echipa gazdă, Bursaspor, formaţie ce se află actualmente pe locul 14, cu un număr de doar 35 de puncte. Echipa trece printr-o perioada foarte grea în ceea ce priveşte rezultatele lor în ultimele partide. Din precedentele 6 partide disputate de aceştia în Super Lig, aceştia au înregistrat 5 înfrângeri cu scoruri de genul 6-0 cu Rizespor, 0-5 cu Galatasaray sau 5-1 cu Akhisar Belediye. Indisponibili pentru partida din această seară: Batalla P., Faty R., Ozcal F. Nu uitaţi să treceţi acest meci pe listă când alcătuiţi biletul zilei!