Biletul zilei: Burnley vs Manchester United

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Burnley - Manchester United
1
7.00
X
3.90
2
1.60

Etapa cu numărul 24 din Premier League continuă cu meciuri foarte interesante. Dacă lupta pentru prima poziție pare a fi deja încheiată, rămâne deschisă lupta pentru BIG 4. Cu trecerea etapelor această luptă este tot mai interesantă. Astăzi unul dintre cele mai interesante meciuri ale rundei este întâlnirea dintre Burnley și Manchester United. Diavolii au mare nevoie de victorie în lupta pentru primele  poziții dar același lucru îl poate spune și Burney care face un sezon extraordinar și dorește să iasă din forma slabă pe care o traversează. Biletul zilei la pariuri sportive online poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe ponturile oferite de echipa noastră.

Burnley face un sezon cum puțini dintre suporterii săi se gândeau în vară. În acest moment gazdele partidei din această seară ocupă poziția a șaptea a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze până în acest moment 34 de puncte. Astăzi preconizăm că gazdele vor fi foarte motivați atât prin prisma adversarului pe care îl întâlnesc dar și prin faptul că vor să depășească perioada grea pe care o traversează. Ei vin după două înfrângeri în ultimele două partide disputate. În ultimele două meciuri disputate în fața propriilor fani au fost învinși ceea ce poate însemna o scădere a moralului. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce pentru acest meci o cotă de 1.60.

Manchester United nu se gândește decât la cele trei puncte în acest meci. Diavolii vor dori să profite de scăderea de formă a celor de la Burnley. Astză din tabăra oaspeților va lipsi Ibrahimovic, Blind, Bailly, Carrick. Cu 50 de puncte Manchester United ocupă poziția a doua a clasamentului din Premier League. Elevii lui Jose Mourinho vor dori să prelungească forma foarte bună prin care trec cu încă un success. Ei au obținut două victorii în ultimele două partide disputate în campionatul Angliei. În deplasare United are patru victorii în ultimele cinci jocuri iar această serie poate fi îmbunătățită după jocul de astăzi. Pariază și câștigă în fiecare zi cu pronosticurile oferite de Beturi.ro la secțiunea biletul zilei. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe ponturile oferite de noi.