Biletul zilei: Burnley vs Manchester City

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Burnley - Manchester City
1
12.00
X
5.80
2
1.30

Week-end-ul începe în forță cu meciuri foarte spectaculoase. Unul dintre cele mai interesante jocuri de astăzi vine din Premier League unde Burnley va primi vizita celor de la Manchster city. Acest joc promite să ne aducă spectacol. Burnley este surpriza acestui sezo din campionatul Angliei în timp ce despre Manchester City știm cu toții ce fel de echipă este. Când se întâlnesc două astfel de echipe putem spune că vom avea de urmărit multe goluriși faze foarte interesante. Dacă tot vom urmări acest joc este important să îl adăugăm și pe biletul zilei la pariuri pentru a realiza profit de pe urma lui.

Burnley este surpriza plăcută a acestui sezon din Premier League atât prin prisma jocului pe care îl etalează dar și prin prisma poziției pe care o ocupă în clasament. Gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a șaptea a clasamentului după ce în acest sezon au reușit să acumuleze 35 de puncte. Forma de moment este una care le boate da bătăi de cap celor de la Burnley. Gazdele partidei din această seară nu au reușit să își treacă în cont nici o victorie în ultimile cinci etaăe disputate. În fața propriilor fani vin după trei înfrângeri în ultimele trei runde. Ținând cont de adversarul pe care îl întâlnesc le va fi foarte greu ca astăzi să obțină un succesc. Biletul zilei la pariuri ne va aduce o cotă de 1.30.

Manchester City pornește ca favorită și în acest meci așa cum o face în aproape toate meciurile. Cetățenii sunt aproape campioni în Premier League deoarece fac un sezon de vis. Ei ocupă prima poziție a clasamentului după ce au reușit să obțină 73 de puncte. Ei au un parcurs aproape perfect deoarece au suferit o singură înfrângere în acest sezon. Așa cum era de așteptat trupa lui Guardiola are cea mai bună defensivă dar și cea mai bună ofensivă a acestui sezon. Media de goluri marcate este de aproape trei goluri pe meci. Astăzi din tabăra oaspeților vor lipsi Sane, Gabriel Jesus, Mendy. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile propuse de echipa noastră. Pariază în fiecare zi biletul zilei și la sfârșitul unei perioade mai lungi o să ai profit.