Biletul zilei: Bulgaria vs Kazakhstan

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Bulgaria - Kazakhstan
1
1.60
X
3.85
2
5.60

Săptămâna începe cu o nouă serie de meciuri amicale. Chiar dacă oferta este una destul de restrânsă noi trebuie să alegem cele mai avantajoase meciuri. Pentru astăzi un meci ce se va disputa la Sofia ne-a atras atenția. Bulgaria va primi vizita Kazakhstanului într-un meci destul de echilibrat. Chiar dacă ne vine să zicem că Bulgaria este marea favorită, nu tebuie să uităm faptul că naționala Kazakhstanului este într-o continuă creștere. Cele două adversare din această seară s-au mai întâlnit și în anul 2013, tot cu ocazia unei partide amicale, care a fost câștigată de Bulgaria cu scorul de 2-1. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce pentru acest meci un câștig important.

Bulgaria nu mai este naționala care în urmă cu mult timp se califica la turneele finale. În această campanie, cei din Bulgaria au ratat calificarea în dauna francezilor și suedezilor. În această perioadă ei se pregătesc pentru Liga Națiunilor care va debuta în această toamnă și va fi o ocazie pentru a reuși și ei să se califice la European. În urmă cu doar câteva zile vecinii noștrii au susținut un meci amical în compania celor din Bosnia Hețegovina. Acel meci a fost pierdut de către bulgari cu scorul de 1-0. O victorie astăzi este una foarte importantă și pentru moralul echipei. Biletul zilei la pariuri sportive va merge pe o victorie a Bulgariei.

Kazakhstan este o cunoștință mai veche a naționaei României. Cele două naționale au facut parte din aceeași grupă. În grupa de calificare oaspeții partidei de astăzi au terminat pe ultima poziție  a grupei. Ei nu au obținut nicio victorie în acea grupă. În urmă cu câteva zile cei din Kazakhstan au obținut o victorie foarte importantă și de moral în fața Ungariei. Acea victorie a pus capăt unei serii de 12 meciuri fără victrorie. Pentru meciul de astăzi putem asista la încă o victorie surprinzătoare a celor din Kazakhstan. În grupa de calificare cei din Kazakhstan au suferit doar înfrângeri. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi în fiecare zi pe pronosticurile propuse de echipa noastră, Beturi.ro. Pariază în fiecare zi pe biletul zilei și o să realizezi profit la capătul unei perioade mai lungi de timp.