Biletul zilei: Bulgaria vs Franța

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Bulgaria - Franța
1
14.50
X
7.00
2
1.23

Cupa Mondială este un vis pentru toți jucătorii de fotbal și sunt dispuși la orice sacrifiu pentru a li se îndeplini acest vis. Câștigarea unui campionat mondial poate fi un vis și pentru cei mai buni. Francezii sunt îndreptățiți să speră la câștigarea mult doritei cupe mondiale. Pentru a obține calificarea direct în Rusia, francezii au nevoie de trei puncte astăz dublate de încă o victorie marți în fața Belarusului. Astăzi Franța se va deplasa la Sofia pentru confruntarea cu Bulgaria. Meciul se anunță unul destul de greu pentru francezi, mai greu decât pare la prima vedere. Acest meci se va disputa în cadrul grupei A de unde mai fac parte echipele Olanda, Suedia, Luxemburg, Belarus. Biletul zilei la pariuri ne poate aduce un câștig mic dar destul de sigur de pe urma acestui meci.

Bulgaria nu mai are șanse practice pentru a obține calificarea  ci doar cele matematice îi dau speranțe. Înaintea acestei partide bulgarii au acumulat 12 puncte după cele opt etape ce s-au disputat.  Sunt clasați pe poziția a patru a grupei în urma echipelor Franța, Suedia și Olanda. Pentru a mai avea șanse la calificare, vecinii noștrii trebuie să obțină șase puncte din ultimele două partide dar și adversarele directe să înregistreze înfrângeri. Meciul tur dintre cele două echipe s-a încheiat cu scorul de 4-1 pentru francezi. Biletul zilei la pariuri pentru astăzi nu va beneficia de cote foarte mari dar am ales siguranța.

Franța ocupă în acest moment fotoliul de lider al grupei. Cu 18 puncte oaspeții din această seară au un singur punct avans față de Suedia care este clasată pe poziția secundă a grupei. Suedezii așteaptă pasul greșit al echipei din hexagon pentru a obține biletele pentru Rusia și a scăpa de baraj. Dacă echipa națională a Franței va învinge astăzi dar va obține victoria și marți contra Belarusului atunci francezii vor fi siguri de calificare și nu vor fi la mâna rezultatelor. Griezmann și compania vor fi foarte motivați doarece vor să răzbune impresia proastă lasată în ultimul meci în care au remizat 0-0 cu Luxemburg. Astăzi Franța este favorită la victorie. Biletul zilei poate fi câștigător doar cu ajutorul site-ului Beturi.ro. Aici ai în fiecare zi cele mai importante ponturi pentru cele mai importante meciuri ale zilei.