Biletul zilei: Brighton vs Tottenham

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Brighton - Tottenham
1
6.40
X
4.40
2
1.56

Mijlocul săptămânii ne aduce meciuri foarte spectaculoase și acest lucru nu poate decât să ne bucure. O nouă etapă din Premier League stă să înceapă. Brighton va primi vizita celor de la Tottenham în cadrul primei partide a rundei cu numărul 35. Cu doar patru etape înainte de finalul campionatului ambele formații par a își fi îndeplinit obiectivul, dar acest lucru nu îi poate relaxa deoarece oricând poate apărea o surpriză. În meciul tur dintre cele două formații s-a impus Tottenham cu scorul de 2-0 dar astăzi este posibil să asistăm și la o surpriză, de ce nu? Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce un câștig important de pe urma acestui meci.

Brighton face un sezon foarte bun pentru condiția echipei și se pare că nu au niciun fel de problemă în privința retrogradării. Gazdele partidei din această seară ocupă poziția a 13-a a clasamentului după ce au acumulat 35 de puncte în acest sezon. Ei au șapte puncte avantaj față de prima poziție retrogradabilă și ținând cont că mai sunt patru etape se pot considera salvați. În ultima perioadă Brighton traversează o formă destul de slabă deoareec au acumulat un singur punct în ultimele patru runde disputate. Biletul zilei la pariuri sportive ne aduce o cotă de 1.56 pentru acest meci, în opinia noastră una de care trebuie să profităm.

Tottenham este favorită la cele trei puncte în această seară. Hotspur ocupă poziția a patra a clasamentului, ultima ce asigură prezența în sezonul viitor al UEFA Champions League. Oaspeții partidei de astăzi au un avantaj de șapte puncte față de cei de la Chelsea. Acesta la prima vedere este unul liniștitor dar Tottenham are nevoie de victorii în continuare. În ultima etapă din premeir League, disputată în week-end Tottenham a suferit o înfrângere cu scorul de 3-1 în fața celor de la Manchester City. Acea înfrângere a pus capăt unei serii de patru victorii consecutive a celor de la Hotspur. Tottenham trebuie să își confirme astăzi statutul de favorită și să obțină victoria. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră în fiecare zi. Pariază și câștigă doar cu biletul zilei de pe site-ul Beturi.ro.