Biletul zilei: Brighton vs Stoke City

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
Brighton - Stoke City
1
2.38
X
3.15
2
3.50

Etapa cu numărul 12 din Premier League se apropiea de final. Astăzi de la ora 22:00 se va disputa ultima partidă a acestei runde. Brighton va primi vizita celor de la Stoke City într-un meci foarte interesant al acestei zile. Brighton este una din surprizele plăcute ale acestui sezon de Premier League. Stoke stă puțin mai rău decât adversara de astăzi dar cu un succes o poate egala la numărul de puncte. Așa cum o arată și cifrele celor două formații din acest sezon ne așteptăm la un meci echilibrat iar echipa care va înscrie prima va avea o șansă importnată la victorie. Pentru biletul zilei la pariuri am ales acest meci deoarece considerăm că putem profita de cotele oferite dar și din cauza faptului că oferta de astăzi este una destul de săracă.

Brighton face un sezon excelent pentru condiția sa. După etapele disputate o găsim pe poziția a noua a clasamentului cu 15 puncte acumulate. În ultimele patru etape a arătat o formă foarte bună și nu a pierdut niciun joc dintre acestea. Totuși trebuie să ținem cont că a întâlnit adversari mai slab clasați în acest moment. Pe teren propriu gazdele de astăzi au pierdut doar în fața celor de la Manchester City. Chiar dacă ofensiva este o prolemă pentru echipa gazdă, organizarea defensivă ține locul ofensivei și astfel Brighton este o surpriză plăcută. Pentru biletul zilei la pariuri vom miza pe o cotă de 3.15.

Stoke City este una dintre echipele care dezamăgește în acest sezon. După 11 etape oaspeții din această seară ocupă doar poziția a 15 fiind la doar trei puncte de zona retrogradării. Cu două înfrângeri în ultimele cinci etape, viitorul nu este unul foarte optimist pentru Stoke. În deplasare cei de la Stoke au opținut o singură victorie, tocmai etapa trecută contra celor de la Watford. Mizăm pe o revenire a oaspeților și sperăm că astăzi vor obține mimin un punct. Ținând cont că adversarele de astăzi au defensive modeste nu ne așteptăm la foarte multe goluri astăzi. Niciuna dintre cele două formații nu ae absențe de marcă pentru acest meci. Pe biletul zilei vom miza pe un rezultat de egalitate. Urmărește în fiecari zi pagina noastră și câștigă cu biletul zilei.