Biletul zilei: Brighton vs Manchester United

Recomandarea noastră: 2

Brighton - Manchester United
1
4.95
X
3.75
2
1.80

Lupta la primele locuri în Premier League este una foarte strânsă. Chiar dacă Manchester City este deja campioană, lupta pentru BIG 4 este una foarte strânsă și pe acest final de sezon se poate întâmpla orice. Astăzi în deschiderea rundei cu numărul 37 vom asista la un meci destul de interesant. Brighton va primi vizita celor de la Manchester United. Acest meci găsește cele două echipe la o distanță destul de mare în clasament dar acest lucru nu înseamnă cu nu ne vor oferi un meci interesant. Partida tur dintre cele două formații s-a încheiat cu scorul de 1-0 pentru cei de la United. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă destul de mare pentru acest joc.

Brighton a făcut un sezon foarte bun ținând cont că vine din postura unei echipe nou-promovate. Gazdele partidei de astăzi ocupă în acest moment poziția a 14-a după ce au reușit să acumuleze în acest sezon 37 de puncte. Ei au un avans de cinci pentru față de prima poziție retrogradabilă astfel că, la prima vedere nu ar trebui să își facă niciun fel de griji în privința retrogradării. Totuși, forma de moment ar trebui să le dea de gândit deoarece au reușit să acumuleze doar trei rezultate de egalitate și două înfrângeri în ultimele cinci etape disputate. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 1.80.

Manchester United are o șansă foarte mare de a se impune în acest joc dar diavolii nu treuie să lase piciorul de pe accelerație. Elevii lui Jose Mourinho ocupă poziția a doua a clasamentului după ce au acumulat în acest sezon 77 de puncte. Ei au un avans de cinci puncte față de cei de la Liverpool dar nu pot fi liniștiți pe finalul de sezon deoarece este Premier League și se poate întâmpla orice. Cu patru victorii și o singură înfrângere în acest seozn cei de la United sunt îndreptățiți de forma de moment pentru a spera la cele trei puncte puse în joc după meciul de astăzi. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi în fiecare zi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Pariază pe victoria celor de la Manchester United și realizează profit alături de noi.