Biletul zilei: Brighton vs Crystal Palace

Recomandarea noastră: x

biletul zilei
Brighton - Crystal Palace
1
2.65
X
3.20
2
2.85

Cea mai veche compatiție din lume la fotbal Cupa Angliei a ajuns putem spune în fazele superioare. În acest tur au intrat în competiție și echipele care evoluează în Premier League, așa că interesul pentru această competiție a crescut enorm. Singurul meci al zilei din FA Cup ne aduce un joc foarte interesant în care Brighton va primi vizita celor de la Crystal Palace. Cele două formații evoluează în Premier League ceea ce face acest meci și mai interesant. În acest sezon cele două echipe s-au mai întâlnit o dată iar rezultatul înregistrat a fost de 0-0. Dacă acest meci se va termina la egalitate conform regulilor din Cupa Angliei această partidă se va rejuca. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți acest articol.

Brighton nu traversează o formă de moment foarte bună. Gazdele partidei din această seară nu au mai reușit să câștige în ultimele trei partide disputate în Premier League. Chiar și așa cei de la Brighton ocupă poziția a 12-a în Premier League care este una foarte bună ținând cont de pretențiile echipei. Ofensiva este principala problem a echipei care este una dintre cele mai slabe din Anglia. Totuși o defensivă foarte bine organizată îi ajută pe cei de la Brighton să ocupe un loc așa sus în clasament. Pronosticul pentru bieltul zilei la acest meci va merge pe un rezultat de egalitate care le va aduce un avantaj celor de la Brighton.

Crystal Palace ocupă poziția a 14-a a clasamentului fiind la un singur punct față de adversara lor de astăzi. Cu o singură înfrângere în ultimele patru etape putem spune că gazdele partidei din aceatsă seară se află într-o formă destul de bună. În ultima etapă disputată în fața propriilor fani în Premier League cei de la Palace au făcut un meci foarte bun reușind să remizeze cu lider la zi, Manchester City. Ultimul meci direct dintre cele două echipe a fost unul foarte echilibrat în care cele două defensive și-au făcut foarte bine treaba. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegem să mizăm pronosticurile oferite de site-ul Beturi.ro. Pariază și câștigă pe termen lung cu ceea ce oferim noi la  biletul zilei iar  alături de echipe noastră care pariază corect.