Biletul zilei: Brazilia vs Croația

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Brazilia - Croația
1
1.57
X
4.10
2
7.00

Seria meciurilor amicale de pregătire a Campionatului Mondial continuă. Astăzi avem programat un meci care poate fi oricând o finală. În Anglia, pe teren neutru, Brazilia și Croația vor disputa o partidă foarte așteptată. Ne așteptăm ca cei doi tehnicieni să folosească cei mai buni jucători. Cele două naționale nu s-au mai întâlnit de mult timp, dar ultimele două meciuri directe au fost câștigate de Brazilia.  Pentru astăzi ne așteptăm la un spectacol ofensiv deoarece ambele echipe au jucători ce evoluează la cele mai puternice echipe. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce pentru astăzi un câștig suplimentar.

Brazilia este văzută de foarte multă lume va favorită la câștigarea acestei ediții a Cupei Mondiale. Naționala Selecao este cea mai titrată reprezentatică la Campionatele Mondiale. Brazilienii au dominat grupa de calificare din zona sud-americană. Ai au avut cea mai bună defensivă dar și cea mai bună ofensivă. În Rusia, Brazilia va evolua în grupă alături de Costa Rica, Serbia și Elveția. La prima vedere sunt favoriți la câștigarea grupei dar trebuie să fie foarte atenți. Ne așteptăm ca tehnician Braziliei să folosească în acest meci cei mai buni jucători cel puțin pentru o repriză. Brazilia are o revanșă de luat deoarece acum patru ani la mondialul organizat de ea a dezamăgit. Biletul zilei la pariuri sportive va merge pe o victorie a Braziliei.

Croația este un adversar puternic și va fi luat în calcul de oricine. Ei au jucători care evoluează la cele mai puternice echipe de club. La acest mondial experiența va fi în favoarea lor. Croații s-au calificat la acest mondial în urma barajului pe care au fost nevoiți să îl dispute. Acolo au întâlnit pe Grecia eliminându-i cu scorul de 6-1 la general. În Rusia vor evolua în grupa D alături de Argentina, Islanda și Nigeria. Ceea ce este foarte interesant este faptul că au fost în aceeași grupă de calificare cu Islanda. Acel duel va fi unul foarte așteptat. În ultimul meci de pregătire Croația a învins pe Mexic cu scorul de 1-0. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră în fiecare zi. Pariază și câștigă în fiecare zi doar cu biletul zilei oferit de site-ul Beturi.ro.