Biletul zilei: Brazilia vs Belgia

Recomandarea noastră: 1

Brazilia vs Belgia
Brazilia - Belgia
1
2.16
X
3.40
2
3.75

Cupa Mondială revine cu fazele eliminatorii. Meciurile sunt din ce în ce mai disputate deoarece echipele sunt tot mai aproape de trofeul mult dorit. Am ajuns deja în faza sferturilor de finală. Al doilea meci al zilei este unul care ne va ține aproape de micul ecran pentru a vedea un spectacol. Partida dintre Brazilia și Belgia va avea loc pe Arena din Kazan. Cele două echipe s-au mai întâlnit o singură dată într-un meci direct. Atunci a fost tot la o Cupă Mondială dar în anul 2002, când sud-americanii au reușit să câștige marele trofeu. Acest meci se anunță unul foarte spectaculos deoarece ambele formații au ofensive de invidiat, astfel că ne putem aștepta la multe goluri din partea lor. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă avantajoasă pentru acest joc.

Brazilia este văzută de multă lume ca fiind favorită la marele trofeu. Echipa Selecao a arătat foarte bine în Rusia iar jocul foarte bun este un argument solid pentru șanse la titlu. Brazilia a început cu o remiză n fața Elveției, scor 1-1, după care au curs victoriile. Au învins pe Costa Rica, Serbia și Mexic în optimile de finală cu scorul de 2-0 pe fiecare. Toate victoriile putem spune că au fost obținute cu o oarecare lejeritate. Pentru acest meci selectionerul Braziliei Tite nu se va putea baza pe Casemiro și Danilo fiind ambii accidentați. Va fi interesant să vedem ce va mai inventa Neymar dar și colegii lui în teren. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 2.16 pentru acest meci.

Belgia este și ea o echipă solidă dar va avea un meic foarte greu contra brazilienilor. Belgienii au o generație foarte bună dar încă se lasă așteptate rezultatele. La această Cupă Mondială au mers foarte bine iar grupa G din care au făcut parte au terminat-o cu nouă puncte. În faza optimilor de finală dracii roșii au întâmpinat probleme deoarece au trecut foarte greu de Japonia și au reușit să marcheze în ultima fază a meciului golul calificării câștigând astfel cu scorul de 3-2. Europenii nu vor avea niciun absent astfel că vor putea alinia cel mai bun prin 11. Am ales să mergem pe biletul zilei pe mâna Braziliei deoarece sunt echipa mai experimentată, dar acest meci este deschis oricărui reuzltat. Pariază în fiecare zi și câștigă alături de biletul zilei oferit gratis de Beturi.ro.