Biletul Zilei: Braunschweig vs Wolfsburg

Recomandarea noastră: x

Biletul Zilei Braunschweig vs Wolfsburg
Braunschweig - Wolfsburg
1
3.10
X
3.65
2
2.25

Manșa retur a barajului pentru Bundesliga se va desfășuta astăzi începând cu ora 21:30 pe terenul celor de la Braunschweig. Aceștia vor primi vizita echipei Wolfsburg. Meciuri tur s-a încheiat cu scorul de 1-0 pentru cei de la Wolfsburg. Acest meci este unul de totul sau nimic pentru ambele echipe deoarece prezența în viitorul sezon al Bundesligii este foarte importantă pentru oricare dintre cele două echipe. Pentr Biletul zilei vom încerca să anticipăm echipa care va câștiga acest al doilea meci de baraj pentru prima ligă germană.

Braunschweig, nu prea are voie să primească gol în acest meci. După jocul disputat la Wolfsburg ei păstrează șanse la calificare. Un scor de 1-0 nu este greu de surmontat dar este foarte periculos deoarece orice greșeală în defensivă va fi taxată de echipa oaspete. Un atuu al echipei pentru această întâlnire este că nu au jucători indisponibili. În primul meci au avut 11 ocazii de a înscrie dar nu au reușit să fructifice vreuna. În ultimele trei meciuri disputate în toate competițiile cei de la Braunschweig au suferit 2 înfrângeri ceea ce înseamnă ca nu traversează o formă foarte bună. După ce meciu tur a fost unul cu multe ocazii de gol astăzi la biletul zilei vom miza pe un meci la fel de spectaculos.

Wolfsburg este favorită sa rămână în prima ligă ținând cont că au un lot superior și o experiență mult mai mare în meciurile cu importanță foarte mare. Problemele de lot în acest este posibil să își spună cuvântul pentru oaspeți deoarece vor lipsi jucători precum Blaszczykowski și Rodriguez. În ultimele 5 meciuri disputate în Bundesliga de cei de la Wolfsburg, ei nu au reușit să câștige decât unul singur. Totuși pentru acest meci trebuie să se motivezi deoarece le ajunge și o rezimă sau chiar o înfrângere la un gol în care să înscrie ambele echipe. Pentru biletul zilei vom miza pe un rezultat de egalitate deoarece va fi greu pentru ambele echipe să se distanțeze pe tabela de marcaj. Cota pentu x este dee 3,65, care este excelentă pentru a fi jucată pe biletul zilei.