Biletul zilei: FC Barcelona vs Osasuna Pamplona

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Barcelona vs Osasuna Ponturi pariuri pe Beturi.ro
FC Barcelona - Osasuna Pamplona
1
1.02
X
17.00
2
34.00

După ce Barcelona a obținut o victorie în EL Clasico, în fața Realului din Madrid, astăzi catalanii vor disputa un nou meci în Primera Division.  Barcelona va întâlni de la ora 20:30 pe Osasuna Pamplona, într-un meci care va conta pentru etapa cu numărul 34 din La Liga. Chiar dacă Messi și compania au fost eliminați din UEFA Champions League, ei au prins aripi în meciul din weekend în fața Realului, pe care l-au câștigat cu scorul de 3-2. Astăzi Barcelona este mare favorită la victorie. Pentru a beneficia de o cotă mărită pentru biletul ziei la acest meci putem încerca un pronostic referitor la numărul de goluri ce se va marca în acest meci.  Pentru minim 5 goluri în acest meci avem o cotă de 1,65, cotă excelentă pentru a fi adăugată pe biletul zilei.

În ultimele 19 meciuri jucate în toate competițiile de pe Camp Nou, Barcelona nu a suferit nicio înfrângere. Mai mult, pe teren propriu echipa pregătită de Luis Enrique a fost învinsă doar o dată în acest sezon de Primera. Barcelona are cel mai bun atac din campionatul spaniol și marchează în medie aproape 3 goluri pe meci. Tripleta din atacul Barcei formată din Messi, Neymar și Suarez a marcat înpreună în acest sezon 64 de goluri.  După ce privim statisticile și analizăm forța ofensivă a catalanilor, pentru biletul zilei este foarte bine să ne axăm  pe numărul de goluri  în acest meci.

Osasuna este văzută de multă lume cu un pas în liga secundă. Ocupanta ultimei poziții din campionat, Osasuna a reușit să acumuleze doar 18 puncte în cele 34 de etape scurse până în acest moment.  Defensiva oaspeților este cea mai slabă a acestui sezon deoarece a încasat 75 de goluri. 75 de goluri primite reprezintă prea mult pentru a emite pretenții la salvarea de la retrogradare. Chiar dacă pentru Barcelona va lipsi Neymar, Rafinha și Vidal, catalanii tot sunt favoriți să înscrie multe goluri în poarta oaspeților de astăzi. Înainte de a plasa biletul zilei la pariuri este foarte important să citești analizele noastre pentru a fii informat.