Biletul zilei: Bournemouth vs Manchester United

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Bournemouth - Manchester United
1
4.55
X
3.95
2
1.82

Primul meci al rundei cu numărul 35 din Premier League se va desfășura astăzi. Este un meci foarte ataractic pentru suporteri deoarece va evolua Manchester United. United se va deplasa pe Vitality Stadium pentru partida contra celor de la Bournemouth. Ambele echipe au făcut un sezon destul de bun dar trebuie să păstreze această linie pentru a nu își dezamăgi fanii pe finalul de sezon. Sperăm să asistăm la un meci destul de spectaculos deoarece jucătorii vor evolua cu o presiune mai mică. În meciul tur disputat pe Old Trafford, United s-a impus cu scorul de 1-0. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați de pe site-ul Beturi.ro în fiecare zi.

Bournemouth este sigură de prezența și în sezonul viitor al Premier Legaue. Gazdele partidei din această seară ocupă poziția a 11-a a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 38 de puncte. În ultima perioadă sunt într-o scădere de turație deoarece au obținut o singură victorie în ultimele cinci partide disputate. Acest lucru îi face să aibă a doua șansă în meciul din această seară.  În 17 meciuri disputate pe teren propriu cei de la Bournemouth au reușit să obțină 23 de puncte ceea ce reprezintă un bilanț destul de bun ținând cont că nu sun tuna dintre echipele fruntașe din Premier League. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 1.82.

Manchester United este favorită la victorie în această seară și trebuie să își treacă în cont cele trei puncte pentru a continua lupta la poziția a doua. Diavolii au acumulat 71 de puncte și vin după o înfrângere surprinzătoare în ultima etapă contra celor de la West Ham. United are un singur punct avans față de cei de la Liverpool și trei peste Tottenham, iar orice pas greșit poate fi taxat de urmăritoare. Jose Mourinho va avea la dispoziție întreg lotul pentru meciul de astăzi, niciunul dintre jucătorii importanți nu va lipsi. Am ales acest meic pe biletul zilei deoarece noi considerăm că Manchester United are o cotă la victorie ce nu trebuie ratată. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră în fiecare zi, iar pe termen lung, sigur vei realize profit.