Biletul zilei: Borussia Monchengladbach vs Bayern Munchen

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Borussia Monchengladbach - Bayern Munchen
1
5.80
X
4.30
2
1.54

Această zi din Bundesliga se încheie cu un meci de gală. Borussia Monchengladbach va primi vizita campioanei și echipei aflate pe prima poziție, Bayern Munchen. Acest meci puten spune că este unul dintre cele mai grele jocuri de când la cârma echipei a venit Jupp Heynckes. Diferența dintre cele douț echipe este una destul de mare chiar dacă în clasament diferența este de doar opt puncte. Am ales acest meci pentru biletul zilei la pariuri deoarece dorim să profităm de cota pe care o are pontul ales de noi.

Borussia Monchengladbach are un sezon foarte bun. Înaintea jocului de astăzi jucătorii echipei gazdă sunt clasați pe poziția a patra a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze 21 de puncte. Chiar dacă în ultimele trei etape au acumulat două victorii și un rezultat de egalitate meciul de astăzi se anunță unul foarte greu pentru ei. În meciurile de pe teren propriu Gladbach nu se descurcă foarte bine. Într-un clasament al jocurilor disputate în fața propriilor suporteri, sunt abia pe poziția a 10-a. Gazdele au doar două victorii în ultimele cinci meciuri de acasă. Pe acest stadion Gladbach a pierdut patru din ultimele șase meciuri directe în fața celor de la Bayern Munchen. Pentru biletul zilei la pariuri avem o favorită clară în opinia noastră, așa că vom miza cu ncredere pe cota de 1.54.

Bayern Munchen pornește ca favorită în această seară la victorie și automat la cele trei puncte puse în joc. Bavarezii sunt pe prima poziție a clasamentului și traversează o formă de zile mari. Oaspeții idn această seară au nouă victorii în ultimele nouă partide.Lewandowski și compania ua cel mai bun atac cu exact 30 de goluri marcate dar și cea mai bună defensivă cu numai opt goluri primite. Atacantul celor de la Bayern, Lewandowski conduce și în clasamntul golgeterilor cu 13 reușite în acest sezon, mai mult de un gol pe etapă. Chiar dacă lista absenților pentru oaspeți este una destul de mare ei tot rămân favoriți la cele trei puncte. Vor lipsi Ribery, Robben, Rafinha, Alcantara, Neuer, Muller. Biletul zilei va avea ca pronostic o victorie a celor de la Bayern Munchen. Am ales acest pont pentru biletul zilei deoarece Bayern domină clar campionatul german și în plus acum traversează o formă foarte bună.