Biletul zilei: Borussia Dortmund vs Tottenham

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Borussia Dortmund - Tottenham
1
2.22
X
3.75
2
3.25

Spectacolul din UEFA Champions League revine cu noi partide foarte interesante la mijlocul acestei săptămâni. Unul dintre cele mai interesante meciuri din toate punctele de vedere este întâlnirea de pe Signal Iduna Park în care Borussia Dortmund va primi vizita celor de la Tottenham. Acest meci se va disputa în cadrul grupei H una dintre cele mai puternice. Alături de aceste două formații din această grupă mai fac parte Apoel și Real Madrid. Chiar dacă Tottenham a obținut deja calificarea mai departe în UEFA Champions League, englezii vor lupta pentru a fi câștigătorii grupei. Pentru Dortmund este un meci de totul sau nimic. Pronosticul pentru biletul zilei va fi unul care ne va aduce o cotă foarte mare.

Borussia Dortmund este dezamăgirea acestei grupe. După patru etape disputate gazdele din aeastă seară nu au obținut nicio victorie. Singurele lor puncte au fost obținute în fața celor de la Apoel în urma a două remize surprinzătoare. Cu doar două puncte Dortmund mai speră doar la primăvara europeană în UEFA Europa League. Nici în Bundesliga lucrurile nu stau bine pentru Dortmund. După trei înfrângeri în ultimele trei etape au coborât până pe poziția a cincea. În ultimele opt meciuri disputate în toate competițiile gazdele din această seară au obținut o singură victorie, în Cupa Germaniei. Ținând cont de forma foarte slabă pe care o traversează gazdele, pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a echipei Tottenham.

Tottenham este în acest moment pe prima poziție a grupei cu zece puncte. Trei victorii și o remiză sunt rezultatele engleziilor în această grupă. O victorie astăzi le-ar asigura prima poziție în clasamentul grupei. În Premier League oaspeții din această seară sunt clasați pe poziția a patra dar la numai două puncte de ocupanta poziției secunde Manchester United. Harry Kane și compania vor fi dornici de revanșă în această seară după înfrângerea din week-end cu 2-0 în fața celor de la Arsenal. Astăzi va fi foarte importnată evoluția lui Harry Kane care are cinci goluri marcate în acest sezon de UEFA Champions League. El are șanse foarte mari să marcheze astăzi ținând cont de problemele nemților din defensivă. Cota pe care vom miza pe biletul zilei este de 3.25. Biletul zilei la pariuri poate fi o sursă de venit dacă ți cont de ponturile noastre.