Biletul zilei: Borussia Dortmund vs Red Bull Salzburg

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Borussia Dortmund - Red Bull Salzburg
1
1.52
X
4.50
2
6.25

Optimile de finală ale UEFA Europa League ne rezervă meciuri din ce în ce mai spectaculoase. Pe Signal Iduna Park, Borussia Dortmund va primi vizita celor de la Red Bull Salzburg. Se întâlnesc două formații foarte puternice dar totuși avem o favorită clară pentru victorie în această seară. Acest prim joc al optimilor de finală este unul foarte important deoarece echipa care va obține un rezultat bun va avea prima șansă la calificare pentru meciul retur. Trebuie să notăm faptul că până acum nu este anunțat niciun jucător indisponibil astfel că ambii antrenori pot alinia cel mai bun prim 11. Pronosticul pentru biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.

Borussia Dormund este văzută ca fiind favorită la victorie astăzi dar și la calificare. Gazdele partidei din această seară au eliminate în șaisprezecimile de finală pe Atalanta. După ce au câștigat cu scorul de 3-2 partida de pe acest stadion au reușit o remiză în Italia scor 1-1 și astfel au obținut calificarea. Dortmund vine după trei remize cu scorul de 1-1 în ultimele trei meciuri disputate în toate competițiile. Trebuie să ținem cont și de faptul că astăzi vor întâlni un adversar puternic. În Bundesliga, gazdele de astăzi au coborât pe poziția a treia a clasamentului. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a celor de la Borussia Dortmund.

Red Bull Salzburg este un adversar de luat în seamă, iar cei de la Dortmund trebuie să țină cont de forța austriecilor. Oaspeții partidei din această seară au trecut în faza șaisprezecimilor de finală ale UEFA Europa League de Real Sociedad. După ce au remizat cu scorul de 2-2 în Spania, pe teren propriu s-au impus cu scorul de 2-1. Astăzi austriecii au nevoie de cel puțin un gol pentru a păstra șanse pentru meciul retur. Cei de la Salzburg traversează o perioadă foarte bună. Ei vin după cinci victorii în ultimele cinci partide în toate competițiile. Biletul zilei de astăzi poate fi o sursă de venit dacă vei merg pe pronosticurile noastre. Am mers pe biletul zilei pe o victorie a celor de la Dortmund deoarece sunt echipa mult mai valoroasă și vor avea un avantaj foare important că vor evolua pe propriul stadion.