Biletul zilei: Borussia Dortmund vs Real Madrid

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Borussia Dortmund - Real Madrid
1
2.90
X
3.85
2
2.38

Capul de afiș al acestei etape din UEFA Champions League va fi întâlnirea dintre două cele mai titrate ecipe de pe bătrânul continent. Real Madrid se va deplasa în Germania pentru confruntarea cu Borussia Dortmund din această seară. Privind ce jucători se regăsesc în cele două formații putem spune că spectacolul va fi asigurat în mare parte. Faptul pe care ne bazăm este că cele două echipe au produs meciuri spectaculoase și sezonul trecut când s-au întâlnit tot în faza grupelor. În prima etapă din grupele UEFA Champions League cele două echipe au înregistrat rezultate total diferite. Biletul zilei la pariuri ne poate aduce un câștig consistent de pe urm jocurilor de astăzi.

Borussia Dortmund a început total diferit Bundesliga față de UEFA Champions League. În Bundesliga gazdele de astăzi sunt pe prima poziție a clasamentului. În UEFA Campions League, Dortmund a început cu o înfrângere clară 3-1 în Anglia în fața celor de la Tottenham. Dacă astăzi va înregistra o nouă înfrângere echipa gazdă va fi ieșită oarecum din cărțile calificării. Moralul echipei este unul foarte bun ținând cont că în ultima etapă din campionatul Germaniei a înregistrat o victorie clară cu scorul de 6-1 în fața echipei Monchengladbach, chiar pe acest stadion. Din lotul gazdelor vor lipsi Durm, Guerreiro, Schmelzer, Reus. Aceste absențe pot fi foarte importante în aconomia partidei. Biletul zilei la pariuri sportive de astăzi va avea o cotă de 2.90.

Real Madrid nu traversează forma excelentă pe care și-o doreau fanii. Chiar dacă în prima etapă din grupele acestei competiții au învins pe Apoel cu scorul de 3-0 în La Liga Realul nu se regăsește. După șase etape scurse din campionatul Spaniei elevii lui Zinedine Zidane sunt doar pe poziția a șasea ceea ce arată cât de modest este începutul acesta de sezon. Zizou are și el bătăi de cap în privința lotului deoarece vor lipsi câțiva jucători importanți cum sunt Benzema, Hernandez, Kovacic, Marcelo. Unii dintre aceștia sunt piese importante în angrenajul echipei. Foarte mulți pariori încearcă să profite de forma slabă a Realului pentru a câștiga cu biletul zilei. Biletul zilei poate fi o sursă de venit în cazul în care ești inspirit în momentul în care plasezi biletul.