Biletul zilei: Borussia Dortmund vs Bayern Munchen

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Borussia Dortmund - Bayern Munchen
1
3.35
X
3.70
2
2.08

Astăzi va fi sărbătoare pe Signal Iduna Park. De la ora 19:30 va avea loc un nou episod al ,,Der Klassiker” sau derby-ul fotbalului german. Ne așteptăm ca acest meci să fie urmărit cu interes ridicat de iubitorii fotbalului deoarece este unul dintre cele mai așteptate derby-uri europene. Chiar dacă cele două echipe sunt despărțite de trei puncte în clasamentul Bundesligii și traversează o formă de moment total diferită, acest meci rămâne deschis oricărui rezultat. Ultima confruntare directă dintre cele două echipe a fost în luna august, atunci când Bayern s-a impus la penalty-uri în Supercupa Germaniei. Acesta a fost unicul rezultat de egalitate consemnat în ultimele cinci meciuri directe. Meciul de astăzi ne propune cote interesante, deaceea am ales să propunem un pont pentru biletul zilei.

Borussia Dortmund nu traversează tocmai o perioadă foarte bună din punct de vedere al rezultatelor. Au obținut o singură victorie în ultimele șase meciuri jucate și aceea în cupa Germaniei. Cu 20 de puncte acumulate în Bundesliga ocupă doar poziția a doua a clasamentului dar totuși are cea mai bună ofensivă. La mijlocul săptămânii, chiar pe acest stadion Borussia a obținut doar o remiză contra celor de la APOEL chiar dacă a dominat clar jocul din punct de vedere al posesiei. În urma acestui rezultat Dortmund se poate califica doar în primăvara UEFA Europa League. Acest meci vine într-un moment nu prea fericit pentru gazde ținând cont și de faptul că Zagadou, Piszcsek, Reus, Rode nu pot evolua. Totuși acest meci poate însemna ieșirea din criză pentru Borussia deaceea am ales să oferim și un pont pentru biletul zilei.

Bayern Munchen se află într-o creștere vizibilă de formă. După venirea lui Jupp Heynckes bavarezii au trecut pe prima poziție în Bundesliga. În UEFA Champions League au obținut calificarea în ptimăvara europeană în urma succesului de la mijlocul acestei săptămâni în fața celor de la Celtic cu scorul de 2-1. După victoria de etapa trecută în fața celor de la Leipzig astăzi în cazul unei victorii Bayern poate lua o opțiune importantă deja pentru titlul de campioană. Oaspeții nu se vor putea baza astăzi pe Neuer, Bernat, Rybery și Muller. Biletul zilei de astăzi va avea ca pont o victorie a celor de la Bayern Munchen ținând cont de forma pe care o traversează. Cota pe care o are acest pont este 2.08, Practic ne dublează banii pe biletul zilei.