Biletul zilei: Borussia Dortmund vs Bayer Leverkusen

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Borussia Dortmund - Bayer Leverkusen
1
2.28
X
3.60
2
3.00

Derby pentru poziția a treia a clasamentului astăzi în Bundesliga. Pe Signal Iduna Park, Borussia Dortmund va primi vizita celor de la Bayer Leverkusen. Acest meci este unul foarte intesant deoarece formațiile sunt vecine de clasament și au acumulat până acum același număr de puncte. Acest meci se va disputa în cadrul rundei cu numărul 31 din Bundesliga. Partida tur dintre cele două echipe s-a încheiat cu scorul de 1-1. O victorie în acest meci pentru oricare dintre cele două formații ar însemna că acea echipă și-a salvat acest sezon. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce pentru astăzi o cotă destul de mare.

Borussia Dortmund are prima șansă la victorie în acest meci. Gazdele partidei de astăzi nu traversează un sezon așa cum și-ar fi dorit dar mai pot spăla din rușinea aceasta printr-o victorie astăzi și obținerea locului al treilea.În acest moment Dortmund este pe poziția a patra cu cele 51 de puncte accumulate. Gazdele partidei de astăzi trec printr-o perioadă destul de slabă. În ultimele trei etape etape Dortmund a suferit două înfrângeri.Adevărul că înfrângerile au venit la primele două clasate Bayern Munchen și Schalke.Singurii absenți ai echipei sunt Batshuayi și Rode. Biletul zilei la pariuri sportive online va avea ca pronostic o victorie a celor de la Borussia Dortmund.

Bayer Leverkusen poate obține un rezultat mare astăzi și să învingă chiar pe Signal Iduna Park. Farmaciștii vin din postura echipei de pe a treia poziție și iși vor dori să o păstreze și după jocul de astăzi. Ofensiva oaspeților partidei de astăzi se prezintă în condiții foarte bune. În ultimele două meciuri cei de la Leverkusen au reușit să marcheze opt goluri în total. Cu acest bilanț este aproape sigur că vor reuși să marcheze și astăzi. Într-un clasament al meciurilor din deplasare, oaspeții de astăzi ocupă poziția a doua a clasamentului. Acest lucru ne arată că sunt o echipă foarte puternică atunci când joacă departe de proprii suporteri. Astăzi noi credem că cei de la Dortmund se vor motiva și vor obține victoria. Pariază în fiecare zi cu biletul zilei oferit de Beturi.ro și după o lungă perioadăde timp o să relizezi un profit consistent. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.