Biletul zilei: Bordeaux vs PSG

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Bordeaux - PSG
1
7.00
X
4.40
2
1.45

PSG este campioană în Ligue 1. Parizienii continuă seria meciurilor din acest sfârșit de campionat. Astăzi PSG va da un nou recital contra celor de la Bordeaux în deplasare. Cu cinci runde înainte de finalul campionatului PSG a pornit deja petrecerea și orice meci este abordat cu mult mai puțină presiune. În acest meci oaspeții își vor dori victoria deoarece au un blazon de apărat și nu vor face niciun rabat pentru obținerea victoriei. Meciul tur dintre cele două echipe a fost câștigat de Paris Saint Germain cu scorul de 6-2. Pariază și câștigă în fiecare zi cu biletul zilei la pariuri sportive oferit de Beturi.ro.

Bordeaux va privi acest meci fără niciun fel de presiune și orice rezultat pozitiv va fi privit ca o victorie. În acets moment gazdele partidei de astăzi ocupă poziția a 11-a a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 43 de puncte. Cei de la Bordeaux traversează o formă foarte bună deoarece vin după două victorii în ultimele două etape disputate în Ligue 1. Bordeaux pe teren propriu merge destul de bine deoarece au suferit o singură înfrângere în ultimele cinci meciuri disputate. Mendy și Prior sunt singurii absenți ai gazdelor pentru partida din această seară. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce pentru acest meci o cotă de 1.45.

PSG este deja campioană matematic în acest sezon de Ligue 1. Cu doar cinci meciuri de disputat până la finalul stagiunii, oaspeții partidei de astăzi au marcat de 103 ori. Pe lângă faptul că au cea mai bună ofensivă detașat ei au și cea mai bună defensivă. După acest sezon putem psune că au câștigat meritat titlul de campioană și au dominat campionatul Franței de la un capăt la altul. Elevii lui Unay Emery au un avans de 17 puncte față de AS Moanco a doua clasată și un meci mai puțin disputat. Astăzi ne așteptăm la un nou recital ofensiv din partea celor de la PSG care îl dau și pe golgeterul Franței, Cavani. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră, Beturi.ro. Am ales să mergem pe o victorie a celor de la PSG și în acest meci pe biletul zilei deoarece sunt superiori ca valoare și nu vor avea nici presiune pentru acest meci.