Biletul zilei: Bologna vs Lazio

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Bologna - Lazio
1
5.10
X
3.80
2
1.68

Lazio este revelația din Serie A din puncte de vedere pozitiv. După nouă etape Lazio se află în plutonul fruntaș și dacă la începutul sezonului nimeni nu le dădea șanse la primele poziții, acum ne demonstrează că sunt o echipă de luat în seamă. Astăzi cei de la Lazio vor avea un nou joc, în deplasare contra celor de la Bologna, într-o deplasare ce nu se anunță a fi deloc ușoară. Meciul de pe Renato Dall’Ara găsește cele două formații în prima jumătate a clasamentului astfel că orice rezultat este posibil de luat în calcul. Acest meci trebuie urmărit dar trebuie să îl avem și pe biletul zilei la pariuri sportive.

Genoa este o echipă incomodă mai ales atunci când evoluează în fața propriilor fani. Sunt o echipă arțăgoasă care joacă foarte dur când este pe teren propriu. În acest sezon cei de la Bologna au început destul de bine fiind clasați pe poziția a opta a clasamentului. Au reușit să acumuleze 14 puncte după cele nouă meciuri disputate. Gazdele din această seară au un golaveraj foarte mic. Ofensiva este cea mai slabă dintre primele 12 clasate dar în schimb compensează cu o defensivă foarte bine pusă la punct care primește gol foarte greu. Chiar dacă în ultima etapă au suferit o înfrângere 0-1 cu Atalanta, aceasta a pus capăt unei serii de trei victorii consecutive. Biletul zilei la pariuri sportive va avea o cotă pe care se merită să mizăm.

Lazio poate  ajunge pe podium în cazul unei victorii și un joc al rezultatelor favorabil. După nouă etape biancocelesti sunt pe poziția a patra dar la egalitate de puncte cu Juventus care este pe ultima treaptă a podiumului.  Șapte victorii, o remiză și o singură înfrângere au înregistrat în acest sezon. Oaspeții acestei partide traversează o formă foarte bună deoarece vin după patru victorii în tot atâtea etape, iar această serie poate fi continuată și după meciul din această seară. Principalul marcator al echipei oaspete este Ciro Immobile care este golgeterul acestu sezon cu 13 reușite. Moralul este de partea celor de la Lazio în această seară deoarece nu au pierdut în fața celor de la Bologna în ultimele opt meciuri. Pentru biletul zilei de astăzi vom miza pe o victorie a celor de la Lazio. Acest pont are o cotă destul de avantajoasă pentru biletul zilei, fiind de 1.68.