Biletul zilei: Bologna vs Juventus

Recomandarea noastră: 2

Biletul Zilei Bologna vs Juventus
Bologna - Juventus
1
3.65
X
3.65
2
1.98

Sfârșitul sezonului în Serie A se apropie cu pași repezi. În acest week-end se vor desfășura ultimele meciuri ale acestei stagiuni. În cel mai interesant meci al zilei din Serie A, campionana Juventus se va deplasa la Bologna. Cele două echipe și-au îndeplinit obiectivul și vor aborda acest meci relaxate. Partida de pe Renato Dall’Ara  va avea fluierul de start la ora 19:00. Pentru oaspeți acest meci va fi unul de pregătire pentru finala UEFA Champions League care se apropie. Bologna va dori sa arate în fata propriilor suporteri că merită să evolueze încă un an pe prima scenă a fotbalului italian. Pronosticul nostru pentru biletul zilei va fi unul foarte interesant pe care vom încerca să îl intuim.

Bologna se află  înaintea acestei partide pe poziția a 15-a a clasamentului. Indeferent de ce rezultat vor obtine în acest meci ei nu pot pierde aceasta poziție. Forma de moment este una destul de slabă pentru că în ultimele etape a suferit trei înfângeri. Cu doar 39 de goluri înscrise în acest sezon ofensiva a fost punctul slab al echipei. Pe propriul teren au suferit opt înfrângeri ceea ce este destul de mult pentru o echipă cu pretenții. Fără rezultat de egalitate în ultimele cinci meciuri, pentru gazde va fi greu sa obțină ceva astăzi. Pe biletul zilei vom paria pe Juventus, adică 2.

Juventus este deja încoronată ca și campioană și în acest sezon. Cel mai important meci din finalul de sezon pentru bianconeri este finala UEFA Champions League cu Real Madrid. Oaspeții au dominat sezonut de Serie A suferind doar cinci înfrângeri. Defensiva a fost atuul echipei cu doar 26 de goluri primite în etapele ce s-au disputat până acum. Oaspeții au avantajul moral în fața celor de la Bologna deoarece au câștigat 6 din ultimele 7 meciuri directe. Juventus pornește favorită la victorie și în acest meci deoarece este echipa campioană și are un lot superior gazdelor. Biletul zilei poate fi o sursă de câștig dacă urmărești pronosticurile specialiștiilor noștri. Cota pe care o are Juventus la victorie este de 1,98. Aceasta este foarte bună să fie adaugată pe biletul zilei la pariuri sportive.