Biletul zilei: Bohemians vs Sligo Rovers

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Bohemians - Sligo Rovers
1
2.30
X
3.15
2
3.05

Cupa Mondială se pregătește pentru marea finală. Astăzi este încă o zi de pauză de la cea mai importantă competiție iar noi suntem obligați să ne îndreptăm privirea spre alte competiții. Una dintre cele mai importante partide ale zilei va avea loc în campioantul din Irlanda în care Bohemians și Sligo Rovers se vor lupta pentru cele trei puncte puse în joc. Acest meci se va disputa în cadrul rundei cu numărul 25. În ultimele meciuri directe dintre cele două formații victoriile au fost împărțite astfel că ne ăutem aștepta la orice în partida din această seară. Ambele echipe vor lupta deoarece se află în a doua parte a clasamentului. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă foarte mare pentru acest meci.

Bohemians este cotată cu șanse puțin mai mari pentru a își trece în cont cele trei puncte, astăzi. Gazdele partidei de astăzi beneficiază de avantajul că vor evolua în fața propriilor fani. În acest moment Bohemians ocupă poziția a șaptea a clasmanetului din zece echipe după ce au reușit să acumuleze 25 de puncte. În ultimele două etape au obținut patru puncte cu echipe mai bine clasate, lucru ce ne arată că gazdele se află într-o formă destul de bună. Într-un clasament al meciurilor disputate pe teren propriu ei în acest sezon au reușit să  acumuleze doar 12 puncte. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce o cotă de 2.30.

Sligo Rovers se poate mulțumi și cu un rezultat de egalitate în acest meci ținând cont că va evolua în deplasare. Oaspeții partidei de astăzi au acumulat în acest sezon 23 de puncte, cu două mai puțin decât cei de la Bohemians. Ei ocupă poziția a șaptea fiind prima peste linia retrogradării. Sligo Rovers are emoții cu retrogradarea deoareceau doar două puncte avans față de prima poziție retrogradabilă ocupată de către cei de la  Limerk. Sligo Rovers are trei înfrângeri în ultimele patru etape iar acest lucru ne arată cu nu sunt într-o formă deloc bună. Biletul zilei va merge pe o victorie a celor de la Bohemians deoarece sunt echipa mai în firmă dar cor evolua și în fața propriilor fani. Pariază în fiecare zi și pe termen lung o să realizezi profit cu biletul zilei.