Biletul zilei: Bohemians vs Dundalk

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Bohemians vs Dundalk
Bohemians - Dundalk
1
6.00
X
1.33
2
3.60

Runda cu numărul 21 din prima ligă a Irlandei ne aduce un meci echilibrat chiar dacă acest lucru nu se prea vede în cotele oferite de casele de pariuri. Partida dintre Bohemians și Dundalk va avea loc la Dublin cu începere de la ora 21:45. Îm acest meci sperăm să asistăm la un joc tipic britanic în care fazele fixe să fie tratate cu maximă seriozitate de către jucătorii ambelor echipe. Acest meci are cote destul de bune și putem profita de pe urma acestora atunci când alegem să plasăm biletul zilei la pariuri sportive online.

Bohemians ocupă poziția a șaptea a clasamentului cu 26 de puncte. Dacă va obține astăzi cele trei puncte ehipa gazdă poate promova o poziție în clasament deoarece este despărțită de un singur punct de locul al șaselea. Din zece meciuri disputate pe teren propriu, Bohemians a obținut doar trei victorii. Gazdele au o defensivă mai slabă decât atacul. Ei au reușit să înscrie de doar 20 de ori dar au primit 28 de goluri în doar 19 meciuri disputate. Forma excelentă aratată în ultimele etape i-a ajutat să urce în clasament. În ultimele patru etape cei de la Bohemians nu au pierdut, chiar mai mult, au obținut 3 victorii în acest interval de timp. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă ai intuiția de moment să alegi cele mai bune meciuri pentru biletul zilei.

Dundalk putem spune că este a doua echipă a campionatului. Pe lângă faptul că oaspeții sunt pe locul doi al clasamentului, ei au a doua defensivă dar și a doua ofensivă. La toate aceste capitole lideri sunt cei de la Cork City. În acest moment Dundalk trece printr-o formă de zile mari. Ei vin după patru victorii în ultimele patru meciuri. În acste meciuri nu au primit niciun gol. În deplasare au obținut patru succese în ultimele patru jocuri și nici în acestea nu au primit vreun gol. Vedem că defensiva este una foarte solidă. În urma analizei cifrelor Dundalk este mare favorită la cele trei puncte și sperăm ca biletul zilei să fie unul câștigător. Acest meci care are o cotă de 1,40 este foarte bună de a fi jucatp la pariuri sportive online.