Biletul zilei: Swansea vs Tottenham

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Swansea - Tottenham
1
10.50
X
5.30
2
1.35

Suntem în 2018, iar meciurile de fotbal continuă. Așa cum ne-a obișnuit campionatul Angliei în ultimii ani, este deja tradițional a ei să joace multe etape în această perioadă. În această seară se vor diputa patru partide. Unul dintre aceste meciuri, ne-a atras atenția. SE vor înfrunta două echipe care au nevoie mare de puncte și anticipăm o luptă care să ne țină cu sufletul la gură. Cei de la Swansea vor primi vizita celor de la Tottenham într-un meci pe care sperăm să îl câștigăm la pariuri. Biletul zilei la pariuri poate fi o sursă de venit dacă o să alegi să mergi pe mâna noatră la pariuri.

Swansea traversează un sezon foarte prost. Gazdele partidei de astăzi sunt pe ultima poziție a clasamentului și astfel au statutul de lantern roșie. Ei au reușit să aumuleze doar 16 puncte. Putem spune în acest moment că pentru Swansea se anunță un sezon foarte greu și va fi una dintre candidatele la retrogradare din Premier League. După venirea noului antrenorpe banca tehnică, formația gazdă pare într-o revenire. Au acumulat patru puncte în ultimele trei jocuri și putem spune că se află într-o creștere de formă.  Din zece meciuri disputate acasă, Swansea a reușit să câștige doar două. Biletul zilei lapariuri ne va aduce o cotă de 1.35 pentru acest meci are în opinia noastră poate fi jucat în format single.

Tottenham este și în acest sezon una dintre echipele candidate la locurile fruntașe din Premier League. Oaspeții partidei din această seară ocupă poziția a șasea a clasamentului. Elevii lui Pochettino au mare nevoie de vitorie, astăzi pentru a nu pierde contactul cu primele clasate. Cei de la Tottenam au în acest moment 37 de  puncte. Aum sunt la șapte puncte distanță de primele patru poziții dar, trebuie să ținem cont că au două meciuri mai puțin disputate.  Cu patru victorii în ultimele cinci partide, putem spune că cei de la Tottenham sunt într-o formă de moment foarte bună. Principala armă ofensvă este Harry Kane care aum este unul dintre ei mai în formă atacanți din punct de vedere al cifrelor. Biletul zilei pentru acest meci ne va aduce un pont bazat pe o victorie a celor de la Tottenham. Anticipăm un meci deschis în care ofensiva oaspeților își va face simțită prezența, iar din acest motiv am mers pe biletul zilei pe o victorie a celor de la Tottenham.