Biletul Zilei: Athletic vs Real Madrid

Rezultatul nostru recomandat pentru Biletul Zilei: 2

Astăzi de la ora 17:15 are loc derbyul etapei cu numărul 28 din Primera Division. Galacticii de la Real Madrid se deplasează în Ţara Bascilor pentru meciul cu Athletic Bilbao. Aflaţi într-o luptă foarte strânsă la titlul cu rivalii de moarte de la Barcelona, gruparea blanco nu-şi mai poate permite să piardă puncte în acest final de sezon. Realul lui Zidane are un avans de două puncte faţă de Barcelona, dar asul lor din mânecă poate fi meciul în plus pe care îl mai au de disputat. Pentru biletul zilei la fotbal, o victorie a madrilenilor este cotată cu 1.70.

Bilbao este una din echipele puternice ale campionatului, ocupând în prezent locul 7. Echipa lui Ernesto Valverde se luptă pentru ultimul loc de Europa League, ocupat de Real Sociedad. Athletic se află la 4 puncte distanţa de locul 6, dar echipa este în formă bună câştigând 6 puncte în ultimele două etape. Pe teren propriu, Athletic Bilbao este o echipă absolut redutabilă. Pe noul San Mames, bascii au pierdut o singură partidă din cele 14 disputate în acest sezon de Primera. Casele de pariuri oferă cote în jur de 2.20 pentru un pariu şansă dublă – 1X.

Istoria întâlnirilor dintre cele două echipe este presărată cu meciuri spectaculoase şi scoruri mari. Meciul fiind echilibrat şi impredictibil, poate cel mai bun pariu pentru biletul zilei este acela că se vor marca mai mult de 2.5 goluri în acest meci. Casele de pariuri oferă cote în preajma cifrei de 1.55 pentru acest eveniment.