Biletul zilei: Betis vs Real Madrid

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Betis - Real Madrid
1
7.00
X
6.10
2
1.35

Săptămâna din Primera Division se va încheia cu un meci foarte interesant care nu trebuie ratat. Betis va primi vizita celor de la Real Madrid într-un meci ce se anunță foarte spectaculos. Putem spune că cele două adversare sunt destul de apropiate în clasament astfel că ne așteaptă un meci foarte interesant. Betis face un sezon destul de bun, iar despre Real știm deja că nu sunt deloc în formă în La Liga. Andaluzii vor putea profita și de avantajul terenului propriu care poate echilibra foarte mult șansele elor două echipe la victorie. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți acest articol.

Betis va încerca să producă surpriza în această seară și să obțină cel puțin un punct în clasament. Gazdele partidei din aeastă seară ocupă poziția a noua a clasamentului după ce au reușit să acumuleze în acest sezon 34 de puncte. În aeastă iarnă trebuie să notăm faptul că Betis l-a transferat pe fundașul Marc Bartra. În ultimele două etape cei de la Betis au reușit să obțină două victorii care le asigură un moral foarte bun pentru această partidă. Într-un clasament al meciurilor de pe tere propriu Betis ocupă abia poziția a zecea. Pronosticul pentru biletul zilei va avea pentru acest meci o cotă de 1.35.

Real Madrid vine după două succese foarte importante în ultimele două partide disputate. Etapa trecută în La Liga, madrilenii au învins pe Real Sociedad cu scorul de 5-2 pentru ca la mijlocul săptămânii să câștige în UEFA Champions League cu scorul de 3-1 în fața celor de la PSG. În Primera Division Real este abia pe poziția a patra a clasamentului după ce au acumulat doar 42 de puncte. În această seară elevii lui Zinedine Zidane sunt cotați ca favoriți ținând cont că în ultimele patru etape și-au trecut în cont trei victorii. Madrilenii au patru rezultate de egaliate și o victorie în ultimele cinci partide disputate departe de proprii suporteri. Biletul zilei pentru meciul zilei din La Liga va avea ca pronostic o vitorie a celor de la Real Madrid. Biletul zilei poate fi o sursă de venit daă alegi a în fieare zi să pariezi pe pronostiurile oferite de echipa noastră.