Biletul zilei: Beşiktaş vs Osmanlispor

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Beşiktaş vs Osmanlıspor
Beşiktaş - Osmanlispor
1
1.26
X
6.20
2
9.00

Campioană matematic cu o etapă înainte de finalul campionatului, Besiktas va da o ultimă reprezentație în acest sezon. Astăzi de la ora 17:00 campionii Turciei vor întâlni pe Osmanlispor. La finalul meciului gazdele pot începe sărbătoarea cuceririi titlului împreună cu fanii echipei. Pentru biletul zilei de astăzi vom miza pe o victorie a campionilor deoarece este ultima etapă, iar oaspeții nu vor mai avea o motivație așa mare pentru a obține victoria. Cele două echipe se află la finalul unui sezon lung și dificil.

Besiktas a reușit să domine acest campionat și să își adjudece titlul de campioană. Dacă privim cifrele acestui sezon putem spune că gazdele de astăzi au dominat întreg sezonul. Au obținut până în acest moment 74 de puncte având un avans de patru puncte fațăde locul secun ocupat de Basakhesir. Besiktas au cea mai puternică ofensivă dar și a doua defensivă a acestui camopionat. Gazdele au obținut cele mai multe victorii 22 dar au suferit și cele mai puține înfrângeri, doar trei pe parcursul acestui sezon. Forma de moment este una foarte bună obținând trei victorii în ultimele trei jocuri și au primit un singur gol în aceste partide. Chiar dacă are o cotă de 1,26, putem miza cu încredere pe o victorie a celor de la Besiktas pe biletul zilei.

Osmanlispor  este salvată matematic de la retrogradare. Oaspeții ocupă în acest moment poziția a 13-a cu 38 de puncte acumulate. Dacă privim forma de moment vedem că jucătorii sunt mai mult cu gândul la vacanță. În  ultimele patru meciuri Osmanlispor a suferit patru înfrângeri. În aceste partide jucători echipei oaspete au reușit să înscrie o singură dată. În ultimele cinci meciuri nu au reușit să obțină vreo victorie. După analiza statisticilor cei de la Osmanlispor nu au ncicio șansă în acest meci să plece cu punct sau puncte. Biletul zilei poate fi o sursă de profit dacă citești analize bine făcute și cu ponturi realizabile. Specialiștii noștrii încearcă să selecteze în fiecare zi cele mai bune meciuri pentru biletul zilei.