Biletul zilei: Besiktas vs Bayern Munchen

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Besiktas - Bayern Munchen
1
6.25
X
4.75
2
1.53

UEFA Champions League ne va prezenta în această seară o nouă serie de meciuri de ținut minte. Besiktas va primi vizita celor de la Bayern Munchen în meciul retur din cadrul optimilor de finală. În această dublă putem spune că știm deja echipa care se va califica mai departe și aceea este Bayern Munchen. În meciul tur disputant în Germania cei de la Bayern s-au impus cu scorul de 5-0. Astăzi ne dorim să vedem noi goluri spectaculoase. Pentru cei de al Besiktas singura motivatie este să mai spele din rușinea meciului tur. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar după ce citiți acest articol de pe Beturi.ro.

Besiktas va încerca să arate altă față propriilor suporteri. Pentru turci totul s-a năruit prin eliminarea lui Vida încă din minutul 16, deoarece după acel eveniment, cei de la Besiktas putem spune că nu au mai contat în joc. După acea înfrângere din Germania gazdele partidei din această seară au arătat o creștere de formă. Ei au înregistrat trei victorii și un rezultat de egalitate în ultimele patru partide disputate. În ultimele șase meciuri disputate pe propriul teren cei de la Besiktas au cinci victorii și un rezultat de egalitate. Ținând cont că nu mai au nici o șansă la calificare turcii vor dori să arate că acel 5-0 nu este diferența reală dintre cele două echipe. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 1.53.

Bayern MUnchen nu își mai face absolute niciun fel de problem în privința calificării. În meciul tur Bayern a marcat prin Coman, Lewandowski cu o dublă și Muller la fel cu două reușite. Din tabăra oaspeților vor lipsi pentru jocul din această seară Coman, Neuer și Tolisso. Bavarezii vin după două meciuri foarte bune în Bundesliga. Ei în aceste două partide au marcat de zece ori și nu au primit niciun gol. În această seră ne putem aștepta din nou la multe goluri din partea celor de la Bayern.  Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră. Am mers pe o victorie a celor de la Bayern Munchen pe biletul zilei deoarece sunt echipa care este într-o formă mai bună  și este și ca valoare mult peste adversar.