Biletul zilei: Benfica vs Manchester United

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Benfica - Manchester United
1
4.55
X
3.65
2
1.88

Spectacolul din UEFA Champions League continuă și astăzi cu partide foarte interesante. Unul din meciurile cele mai atrăgătoare pentru spectator este întâlnirea în care Benfica va primi vizita celor de la Manchester United. Putem spune că acesta este derby-ul grupei chiar dacă situația actuală din clasament nu demonstrează acest lucru. Pentru portughezi poate fi ultima șansă pentru calificare astfel că vor lupta pentru victorie în aceastaă seară. Ținând cont de miza acestei partide, ea nu trebuie să ne lipsească de pe biletul zilei la pariuri sportive. Acest meci se va disputa în cadrul grupei A din care mai fac parte Basel și ȚSKA Moscova.

Benfica nu a cunoscut încă gustul victoriei în acest sezon al grupelor UEFA Champions League. Portughezii cu zero puncte ocupă ultima poziție a grupei. După tragerea la sorți era văzută ca fiind singura echipă ce le poate pune probleme celor de la Manchester dar lucrurile nu stau deloc așa. Gazdele din această seară au pierdut prima partidă a grupei în fața rușilor de la ȚSKA Moscova cu scorul de 2-1. În cea de-a doua partidă au suferit o înfrângere drastică în fața echipei Basel cu scorul de 5-0. Nici în prima ligă a Portugaliei nu se descurcă foarte bine fiind doar pe poziția a treia a clasamentului. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce un profit considerabil dacă suntem inspirați când alegem pontul.

Manchester United  este văzută ca favorită clară în această seară ținând cont de forma foarte slabă pe care o traversează Benfica. Cei de la Manchester United au acumulat două victorii și sunt pe prima poziție în această grupă. Elevii lui The Special One au un golaveraj de șapte goluri marcate și unul singur primit. Chiar dacă din tabăra englezilor sunt foarte mulți abseți tot rămân favoriți la cele trei puncte. Ibrahimovic, Bailly, Fellaini, Carrick și Pogba nu vor putea evolua astăzi. În Premier League diavolii joacă foarte bine fiind pe poziția a doua a clasamnetului, reușind să nu piardă niciun meci. Dacă astăzi vor lua cele trei puncte, oaspeții vor lua o opțiune importantă pentru calificarea în primăvara europeană. Biletul zilei ne poate aduce un câștig considerabil. Cota pe care vom miza astăzi pe biletul zilei este de 1.88, iar aceasta o putem juca single pe bilet.