Biletul zilei: Benfica vs Basel

Recomandarea noastră: 2

biletul zilei
Benfica - Basel
1
2.85
X
3.55
2
2.55

Spectacolul din UEFA Champions League se întoarce cu meciuri decisive în această ultimă etapă din faza grupelor. Echipele vor da totul pentru un loc în primăvara europeană. Unul dintre cele mai interesante meciuri și cu o miză extraordinar de mare va avea loc între Benfica și Basel. Acest joc se va disputa în cadrul grupei A din care mai fac parte TSKA Moscova și Manchester United. Lupta în această grupă rămâne deschisă deoarece lupta pentru calificare este în trei și va fi dusă până în ultimele moment ale meciurilor. Am ales acest meci dintre Benfica și Basel pentru biletul zilei la pariuri deoarece vom încerca să profităm de cotele oferite de casele de pariuri.

Benfica nu mai are nicio șansă la calificare. Portughezii au suferit numai înfrângeri și sunt cea mai slabă echipă a grupei. În cele cinci partide au reușit să marcheze un singur gol și au primit 12. Benfica este într-o plină reconstrucție și pe acest fond au apărut și aceste rezultate. Golul a fost înscris în înfrângerea contra celor de la TSKA Moscova cu scorul de 2-1. Cu asemea cifre va fi foarte greu pentru gazde în această seară să reziste în fața unui adversar care va face totul pentru cele trei puncte. Biletul zilei la pariuri de astăzi ne va aduce o cotă de 2.25.

Basel pornește favorită la vicotrie în meciul din această seară. O victorie a elvețienilor va fi egală cu obținerea calificării fără să mai așteptă rezultatul dintre Manchester United și TSKA Moscova. Basel este la egalitate de puncte cu TSKA și singura lor miză reală este poziția a doua. Meciul tur dintre Basel și Benfica a fost câștigat de cei de la Basel cu scorul de 5-0. În acel meci au fost clar peste lusitani care nu au reușit să înscrie nici maăcar un gol. Chiar dacă nu se anunță un meci foarte ușor pentru oaspeți noi credeam că aceștia vor reuși să învingă. Pentru biletul zilei noi vom miza pe o victorie a celor de la Basel pentru că ei astăzi vor da totul pentru a obține calificarea. Biletul zilei poate fi o sursă importantă de venit pe termen lung.