Biletul zilei: Benfica Lisabona vs Fenerbah Istanbul

Recomandarea noastră: 1

biletul zile
Benfica Lisabona - Fenerbah Istanbul
1
1.50
X
6.80
2
3.50

Cel mai așteptat meci din turul al treilea al UEFA Champions League va avea loc astăzi. Este derby-ul acestei runde și oricând poate fi un meci din grupe. La Lisabona, Benfica va primi vizita celor de la Fenerbahce Istanbul. Ambele echipe își doresc să fie în grupe dar numai una se va califica. Un dezavantaj al ambelor echipe este acela că nici una nu a început campionatul intern și astfel că nu au meciuri oficiale. Partida va avea loc la ora 22:00 și se va disputa pe stadionul Da Luz. Așteptăm un spectacol în tribune deoarece ambele echipe au suporteri devotați care își încurajează frenetic echipa favorită. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă care sperăm să fie câștigătoare.

Benfica Lisabona a încheiat sezonul trecut pe poziția a doua a clasamnetului după campioana Porto. Gazdele partidei de astăzi au pierdut în această vară o serie de jucători destul de importanți ca Andre Carillo, Joao Carvalho sau Raul Jimenez. Nivelul venirilor nu s-a ridicat la același nivel. Perioada de pregătire nu a fost una foarte bună pentru gazdele de astăzi. Apărarea a arătat unele slăbiciuni. Ei au încasat șapte goluri în ultimele cinci meciuri amicale și în care au obținut un singur succes. Acest meic este unul foarte important și ne așteptăm ca jucătorii celor de la Benfica să fie foarte motivați. Pronosticul pentru biletul zilei ne va aduce o cotă de 1.50.

Fenerbahce a scăzut ca și performanțe față de sezoanele trecute. În această vară pe banca tehnică a echipei a fost adus olandezul Cocu. Turcii speră ca această modificare să fie una de bun augur. Pe piața transferurilor turcii nu au fost foarte activi acum. Nu au plecat jucători importanți iar cea mai importantă venire este cea a lui Andre Ayew. În cele șase meciuri de verificare cei de la Fener au reușit să își treacă în cont doar un succes. Astăzi chiar dacă nciuna dintre cele două echipe nu a arătat foarte bine în amicale sperăm să avem un meci foarte echilibrat. Pe biletul zilei vom merge pe mâna celor de la Benfica deoarece aceștia beneficiază de avantajul terenului propriu care poate influența decisiv partida. Pariază și câștigă în fiecare zi doar cu biletul zilei oferit de echipa noastră.