Biletul zilei: Benevento vs Carpi

Recomandarea noastră: 1

Biletul Zilei Benevento vs Carpi
Benevento - Carpi
1
2.30
X
3.10
2
3.25

Visul de a evolua din sezonul viitor în Serie A se va îndeplini pentru o singură echipă din cele două. După ce au încheiat cu scorul de 0 la 0 meciul tur, returul ce se va disputa astăzi este decisiv. Benevento și Carpi vor juca finala play-off-ului din Serie B cu începere de la ora 21:30. Acest joc este unul de totul sau nimic pentru cele două echipe și de aceea ar trebui să îl jucăm pe biletul zilei.

Benevento este favorită la victorie pentru că evoluează în fața propriilor fani. Rezultatul meciului tur o avantajează la prima vedere, dar astăzi va avea nevoie de victorie. Gazdele au încheiat sezonul regulat pe poziția a cincea a clasamentului. În play-off Bennevento a fost nevoită să treacă de două tururi pentru a ajunge în această finală. În sferturile de finală a depășit pe Spezia cu scorul de 2-1. În sferturile de finală au trecut de Perugia după 1-0 în tur și o remiză 1-1 în retur. Acum Benevento mai are un singur pas de făcut până la Serie A. Orice alt scor în afară de victorie pentru ei ar însemna un dezastru pentru că nu ar obține promovarea. Pronosticul nostru pentru acest meci este 1. Cota aferentă acestui pont este de 2,30 fiind foarte bună de jucat pe biletul zilei.

Carpi va veni să forțeze promovarea în acest meci chiar dacă pornește cu șansa a doua. Oaspeții au terminat sezonul regulat din Serie B pe poziția a șaptea și au fost nevoiți și ei să dispute două tururi până la finală. În sferturile de finală au trecut de Cittadella cu scorul de 2-1 în timp ce în semifinale au eliminat pe Frosinone. Scorurile înregistrate în fața acestora au fost 0-0 în tur și 1-0 în partida retur. Celor de la Carpi le ajunge și un meci egal dar ambele echipe să înscrie pentru a se califica în finala competiției. Sperăm ca acest pronostic ce o să îl jucăm pe biletul zilei să fie unul câștigător. Biletul zilei poate fi o sursă considerabilă de câștig dacă urmezi sfaturile noastre.