Biletul zilei: Belgia vs Tunisia

Recomandarea noastră: 1

Belgia - Tunisia
1
1.37
X
5.00
2
10.50

Campionatul Mondial se apropie de terminarea celei de-a doua faze a grupelor. Echipele care țintesc calificarea în optimi trebuie să acumuleze puncte. Astăzi primul meci al zilei așa cum ne-am obișnuit deja va începe la ora 15:00. La Moscova în capitala Rusiei, Belgia și Tunisia se vor lupta pentru punctele puse în joc. Această partidă face parte din cadrul grupei G din care mai fac parte echipele Anglei și Panama. Cele două formații se vor întâlni și ele în meci direct. Ultima dată când Belgia și Tunisia s-au întâlnit într-un meci direct a fost acum patru ani, împunându-se Belgia atunci cu scorul de 1-0. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce pentru astăzi o cotă foarte avantajoasă.

Belgia pornește în acest meci cu șanse foarte mari de a mai obține o victorie. În primul joc dracii roșii au învins pe Panama cu scorul de 3-0. Belgia a dominat acel meci dar trebuie să recunoaștem că Panama este un adversar destul de modest. Acel meci a fost dominat de belgieni de la un cap la celălalt. Golurile au fost marcate de Mertens și Lukaku o dublă. Ceea ce este interesant este faptul că golurile au fost marcate în cea de-a doua repriză. Belgienii sun tuna dintre echipele cotate cu șanse la fazele superioare ale competiției. În meciul de astăzi sperăm să vedem un joc mai elaborat din parte belgienilor care au un lot foarte valoros la toate capitolele Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce un pronostic bazat pe o victorie a Belgiei în acest meci.

Tunisia este genul de adversary care poate pune probleme oricărei echipe. În primul meci tunisienii au fost învinși cu scorul de 2-1 de Anglia. Trebuie să notăm faptul că Tunisia a fost foarte aproape de o remiză deoarece Anglia a marcat în prelungirile acelei partide. În acel meci pentru Tunisia a evoluat și Ben Yousseff, fostul fundaș al Astrei Giurgiu. Dacă Tunisia va fii învinsă și în această seară ar fie gal cu o eliminare. În acest meci ne așteptăm ca Tunisienii să lupte până la ultima picătură de energie pentru un rezultat ce le-ar păstra șanse pentru calificarea în optimi. Biletul zilei va merge pe o victorie a Belgiei deoarece sunt echipa superioară din toate punctele de vedere. Pariază și câștigă în fiecare zi doar cu biletul zilei oferit de echipa Beturi.ro.