Biletul zilei: Belgia vs Portugalia

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Belgia - Portugalia
1
1.80
X
3.80
2
4.75

Capul de afiș al acestei seri de meciuri amicale va avea între Belgia și Portugalia. Partida aceasta se anunță una foarte interesantă deoarece ambele formații se află în pregătire pentru Cupa Mondială ce va debuta peste doar câteva zile. Chiar dacă palmaresul recent este în favoarea Campioanei Europene, Portugalia, în acest meci este posibil orice rezultat. Ultimele trei meciuri directe dintre cele două formații au fost câștigate de Portugalia, dar a trecut o perioadă destul de lungă de la ultimul lor meci direct. În Rusia cele două echipe vor evolua în grupe în care au șanse foarte mari la calificarea mai departe. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă citiți articolele noastre de pe site-ul Beturi.ro.

Belgia este foarte așteptată la Mondial deoarece are o echipă foarte valoroasă. Toată lumea vede Belgia favorită la calificarea în fazele superioare. Anglia, Tunisia și Panama sunt adversarele belgienilor în grupe iar în mod normal ar trebui să se califica fără nici un fel de emoții. În preliminarii Belgia a jucat foarte bine calificându-se direct. Forma foarte bună a gazdelor de astăzi poate fi prelungită și după această partidă. Opt victorii și o remiză au înregistrat în ultimele nouă partide disputate. Belgienii sunt văzuți ca favoriți și de casele de pariuri în acest meci. Pronostcul pentru biletul zilei ne va aduce  o cotă de 1.80.

Portugalia merge la Mondial din postura de Campioană Europeană. De la ei se așteaptă o performanță notabilă în Rusia. Acolo vor evolua în grupa B alături de Spania, Iran și Maroc. La fel ca și Belgia ar trebui să se califice fără emoții n faza următoare. Din tabăra lusitanilor va lipsi marea vedetă Cristiano Ronaldo care este încă în vacanță.În ultimele patru partide care au fost toate amicale, oaspeții partidei de astăzi au reușit să câștuge doar un meci, contra Egipt-ului. Acest lucru ne arată că ei încă sunt în căutarea formulei potrivite. Sperăm ca în această seară să asistăm la un meci foarte interesant și va fi foarte bine dacă vom câștiga și la pariuri sportive. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră în fiecare zi. Pariază și câștigă cu biletul zilei propus de noi.