Biletul zilei: Belgia vs Japonia

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Belgia - Japonia
1
1.37
X
5.00
2
10.50

Cupa Mondială e din ce în ce mai spectaculoasă. Fiecare meci ne ține cu sufletul la gură și emoțiile cresc pentru echipa favorită. După ce ieri am asistat la două meciuri decise de loviturile de departajare, iar Spania a fost eliminată, astăzi ne putem aștepta la orice. Întâlnirea dintre Belgia și Japonia va încheia această zi a optimilor. Cele două formații s-au întâlnit într-un meci direct anul trecut. Atunci Belgia a câștigat cu scorul de 1-0 după un meci destul de echilibrat. Astăzi belgienii pornesc cu prima șansă dar ținând cont că este un singur meci se poate întâmpla orice. Acest meci va avea loc pe stadionul din Rostov, Rostov Arena. Biletul zilei la pariuri sportive oferit de echipa noastră ne va aduce o cotă de 1.37 pentru a realiza profit.

Belgia pornește din postura de favorită în acest meci. Dracii roșii sunt cotați cu șanse foarte mari chiar la trofeu deoarece au arătat că sunt una dintre cele mai în formă echipe după jocul arătat. În faza grupelor Belgia a obținut trei victorii. În prima partid ă au învins Panama cu scorul de 3-0. În cel de-al doilea joc  a venit victoria în fața Tunisiei cu scorul de 5-2 pentru ca în ultimul meci al grupei să învingă pe Anglia cu scorul de 1-0. Mai mult, dracii roșii vin după cinci victorii în ultimele cinci partide disputate. În opinia echipei Beturi.ro, Belgia este mare favorită pentru a se califica mai departe. Biletul zilei la parirui sportive va merge pe o victorie a Belgiei în această seară.

Japonia este una dintre cele mai norocoase echipe de la acest Campionat Mondial. Niponii s-au calificat în dauna Senegalul datorită faptului că au primit mai puține cartonașe galbene și astfel criteriul de departajare al fair-play-ului a făcut diferența. Japonezii au început foarte bine acest Campionat Mondial și au reușit să învingă cu scorul de 2-1 pe Columbia. În ce de-al doilea al grupei japonezii au făcut o remiză contra Senegalului scor 2-2. În ultimul meci al grupei niponii au pierdut cu scorul de 1-0 confruntarea contra Poloniei. Totuși putem spune că prin această calificare japonezii și-ai îndeplinit obiectivul pe care îl aveau la acest mondial, calificarea din grupei. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe pronosticurile noastre în fiecare zi. Pariază și pe termen lung cu biletul zilei o să realizezi profit.