Biletul Zilei: Belgia vs. Grecia

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei : 1

Sâmbătă seara de la ora 21:45 Belgia își dispută al cincilea meci din grupa H a preliminariilor europene pentru mondialul din Rusia 2018. Echipa lui Roberto Martinez se află pe primul loc al clasamentului după primele patru meciuri acumulând maxim de puncte. Chiar dacă belgienii nu au întâlnit până acum în preliminarii vreun adversar de mare calibru, ei au impresionat prin apetitul ofensiv. Dracii roșii au marcat 21 de goluri până acum, fiind echipa cu cel mai bun atac din preliminarii. Dacă veți miza că belgienii vor marca minim trei goluri, casele de pariuri oferă cote în jur de 2 pentru biletul zilei.

Grecii au reușit un start bun în aceste preliminarii câștigând primele 3 meciuri, dar în ultima partidă abia au reușit să salveze un punct acasă împotriva Bosniei cu un gol în ultimul minut. Echipa elenă este recunoscută pentru stilul său care pune rezultatul deasupra oricărui alt aspect al jocului. Grecii practică un fotbal extrem de pragmatic, care e posibil să-i încurce pe belgieni, neobișnuiți să joace împotriva unei echipe care se apără 90 de minute. Puteți alege un pariu șansă dublă, x2 că Belgia nu va câștiga meciul. O astfel de surpriză v-ar putea aduce o cotă în jur de 3.30 pe biletul zilei.

Cel mai probabil rezultat este însă o victorie strânsă a Belgiei. Valoarea lotului pe care Martinez îl are la dispoziție ar trebui să fie suficientă pentru cele trei puncte. Echipa Greciei pur și simplu nu are pe nimeni care să se poată măsura cu vedete precum Hazard, Lukaku sau De Bruyne. Pentru pariorii care joacă și un bilet al zilei mai sigur, o victorie simplă a Belgiei va aduce o cotă de 1.30.