Biletul zilei: Belgia vs Egipt

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Belgia - Egipt
1
1.30
X
5.35
2
9.00

Seria meciurilor amicale înainte de Campionatul Mondial, continuă cu partide din ce în ce mai interesante. Astăzi vom asista la o partidă între două echipe care vor evolua și în Rusia. Belgia va primi vizita Egiptului într-un meci ce se anunță foarte spectaculos. Cele două formații nu s-au mai întâlnit de foarte mult timp așa nu putem trage o primă concluzie din ultimele dueluri directe. Jucătorii care vor fi în teren în această seară sunt unii de clasă mondială. Ne așteptăm la un meci foarte interesant deoarece acesta este unul din ultimele teste pentru fiecare din echipe înainte de Campionatul Mondial. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce o cotă avantajoasă pentru acest meci.

Belgia este una dintre echipele favorite la fazele superioare la Campionatul Mondial. De la belgieni se așteaptă foarte multe lucruri. Ei au jucători de valoare care pot face diferența în orice moment. În campania de calificare, Belgia a înregistrat doar rezultate pozitive, fără niciun eșec. Ultima înfrângere a Dracilor roșii, este de acum aproximatic doi ani. După acea înfrângere au înregistat 12 victorii și doar cinci rezultate de egalitate. În Rusia vor evolua într-o grupă alături de Tunisia, Panama și Belgia. Va fi o grupă foarte interesantă și la prima vedere se vor lupta cu Anglia pentru prima poziție a grupei. Biletul zilei la pariuri sportive va avea ca pronostic o victorie a Belgiei pentru acest meci.

Egipt este una dintre cele ami bune naționale de pe continentul african. Egiptenii au obținut calificarea la Campionatul Mondial fără prea mari probleme. O lovitură grea pe care au rpimit-o în ultima perioadă este accidentarea lui Mohamed Salah, cel mai bun fotbalist din acea țară. El încă încearcă să se refacă și să evolueaze în Rusia pentru a își ajuta colegii. Egiptenii au fost repartizați în grupa A alături de Rusia, Uruguay și Arabia Saudită. Forma de moment a oaspeților de astăzi este una destul de slabă. Ei au înregistart trei remize și două înfrângeri în ultimele cinci meciuri disputate. Vom vedea ce va fi în Rusia dar pentru astăzi credem că vor suferi o nouă înfrângere. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră în fiecare zi. Pariază și câștigă doar cu biletul zilei oferit de noi.