Biletul zilei: Belgia vs Costa Rica

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Belgia - Costa Rica
1
1.22
X
6.50
2
14.00

Am intrat în linie dreaptă pentru Campionatul Mondial. Majoritatea echipelor sunt deja în Rusia unde încearcă să se obișnuiască cu atmosfera. Astăzi vom asista la unul din ultimele meciuri amicale înainte de stratul marii competiții. La Brusel, Belgia va primi vizita echipei naționale a statului Costa Rica. Acest meci este unul foarte interesant deoarece ambele formații sunt calificate la Cupa Mondială. O victorie sau un rezultat bun în acest meci le asigură un moral foarte bun pentru marea competiție din Rusia. Biletul zilei la pariuri sportive online ne va aduce pentru astăzi o cotă pe care se merită să o adăugăm pe biletul zilei.

Belgia pornește în calitate de mare favorită astăzi. Belgienii sunt echipa care este favorită să facă o figură foarte frumoasă la Campionatul Mondial. Gazdele partidei de astăzi s-au calificat după ce în preliminarii nu au făcut nici un pas greșit. În Rusia, dracii roșii, vor evolua în grupa G alături de Anglia, Panama și Tunisia. La prima vedeer ei se vor lupta pentru primul loc contra englezilor dar trebuie să ținem cont că toate echipele sunt periculoase și se poate întâmpla orice. De aproape doi ani de zile vedetele Belgiei nu au pierdut nici un meci. Chiar dacă până acum această generație nu a confirmat, încă sunt așteptate rezultatele din partea lor. Biletul zilei la pariuri sportive online va merge pe o victorie a Belgiei în această seară.

Costa Rica se află și ea în plină pregătire pentru Cupa Mondială. Costa Rica s-a calificat fără prea mari probleme dar trebuie să ținem cont că adversarii întâlniți în preliminarii sunt destul de modești. La Cupa Mondială, oaspeții partidei de astăzi trebuie să își depășească limitele pentru a spera la un rezultat notabil. Ei vor face parte din una dintre cele mai grele grupe. Ea este alcătuită din Brazilia, Serbia, Elveția și Costa Rica. Două victorii și patru înfrângeri sunt rezultatele înregistrate de Costa Rica în ultima perioadă. Astăzi chiar dacă nu vor câștiga trebuie să facă un meci bun din punct de vedere al jocului pentru a avea o șansă la Cupa Mondială. Biletul zilei poate fi o sursă de venit pe termen lung dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa naostră. Pariază și câștigă alături de noi doar cu biletul zilei de pe site-ul Beturi.ro.