Biletul Zilei: Bayern Munich vs Real Madrid

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei: peste 2,5 goluri marcate

Miercuri seara de la ora 21:45 are locul şocul sferturilor de finală din Champions League. Deţinătoarea trofeului Real Madrid se deplasează la Munchen pentru meciul tur cu Bayern, echipa fostului lor antrenor italian Carlo Ancelotti. Meciul va fi cu siguranţă unul de mare spectacol, valoarea jucătorilor care vor fi prezenţi pe teren depăşind ordinul sutelor de milioane. Istoria întâlnirilor dintre cele două cluburi arată că meciurile acestea oferă spectacol şi goluri. Vă recomandăm pentru biletul zilei pariul că ambele echipe vor marca în total peste 2.5 goluri. Acest pariu vă poate aduce o cotă de 1.80 la casele de pariuri sportive online din această zi zilei.

Ancelotti are ceva bătăi de cap înaintea partidei. Defensiva bavareză va simţi cu siguranţă lipsa lui Neuer şi a lui Mats Hummels, în timp ce atacul nu se ştie dacă va putea conta pe Lewandowski şi Thomas Muller. De partea cealaltă, Zidane nu va putea conta pe Pepe în timp ce Varane nu este sigur că va fi la 100% la ora meciului. Absenţele importante din defensivele ambelor echipe ne împing să ne gândim că ambele echipe vor marca. Un astfel de pariu vă poate aduce o cotă de 1.60 pe biletul zilei.

Favorita caselor de pariuri este Bayern Munchen. Germanii sunt şi favoriţi la câştigarea competiţiei. Dacă veţi paria pe biletul zilei pe o victorie a trupei lui Ancelotti, puteţi adăuga o cotă de 1.75.

Competiţia este extrem de importantă pentru ambele echipe. Bayern îşi doreşte enorm să ridice încă o dată trofeul suprem european, în timp ce Realul vrea să devină prima echipă care câştigă acest trofeu de 12 ori. Dacă doriţi să pariaţi pe biletul zilei pe câştigătoarea competiţiei, germanii au o cotă de 4.00, în timp ce madrilenii sunt cotaţi cu 6.50.