Biletul Zilei: Bayern Munich vs Borussia Dortmund

Rezultatul nostru recomandat pentru biletul zilei: 1

Bayern Munchen a avut un rezultat fantastic de 20 de meciuri fără înfrangere în totalul competițiilor în care a participat. Mai mult decât atât, în 18 dintre aceste meciur formația germană a fost învingătoare. Această serie incredibilă s-a terminat în a doua zi din această săptămână când au întâlnit gruparea Hoffenheim. Acest lucru nu reprezintă un impediment pe niciunul din planuri deoarece echipa conduce detașat în fruntea clasamentului din Bundesliga. Meciul a fost pierdut cu 1 la 0 ceea ce ne arată că nu este un rezultat îngijorător. Urmărește ascensiunea lor constantă și joacă biletul zilei. În ultima lună și jumatate bavaerzii au reușit să ajungă în sferturile de finală ale UEFA Champions League. Meciul împotriva Arsenal a fost câștigat fără milă cu scorul total de 10 la 2.

Gruparea lui Thomas Tuchel a început prost prima jumătate din acest sezon. Totuși, Borussia Dortmund a reușit să se regrupeze și să ajungă în topul clasamentului mai ales datorită începutului de an 2017 în forță. Victoria recentă de marți cu 3 la 0 împotriva celor de la Hamburger SV de pe teren propriu le-a crescut moralul ceea ce este foarte important pentru meciul ce urmează. Întâlnirea cu Bayern Munchen de astăzi din deplasare este de departe cea mai grea provocare a sezonului. Cu siguranță BVB va lupta cu toate forțele în acest meci și îi va privi în ochi pe competitori. Aceștia au 7 victorii în ultimele 9 meciuri ceea ce ne poate da indicii pentru biletul zilei.

Cu toate acestea, trebuie să fim realiști și să ne amintim că rezultatele în deplasare ale formației Dortmund nu includ prea mult goluri înscrise în poarta advresă. Apărarea lor poate deveni facilă atacanților lui Bayern Munchen iar acestora le place să marcheze. Pentru biletul zilei este destul de greu de pariat un scor exact și nu recomandăm acest lucru când vorbim despre acest meci. Ne așteptăm ca Bayern să iasă învingatoare și diferența de goluri să fie mai mare de 1.