Biletul zilei: Bayern vs Borussia Dortmund

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Bayern - Borussia Dortmund
1
1.38
X
5.10
2
7.50

Der Klassicker ne va prezenta un nou episod astăzi. Pe Allianz Arena, Bayern va primi vizita marei rivale, Borussia Dortmund. Acest meci se anunță unul spectaculos chiar dacă între cele două formații este o diferență foarte mare. Diferența de 18 puncte este ca și anulată la începutul partidei deoarece orgoliile sunt unele foarte mari iar motivația jucătoriilor va atinge cote maxime. În acest sezon cele două echipe s-au mai întâlnit de două ori dar de fiecare dată victoria a revenit celor de la Bayern chiar dacă au fost partide în care au marcat ambele formații. Biletul zilei la pariuri ne va aduce pentru meciul din aceatsă seară o cotă ce nu trebuie ratată.

Bayern este aproape ca și campioană, fiind doar o chestiune de timp până bavarezii vor fi campioni și matematic. Bayern este pe prima poziție și are un avans de 17 puncte față de ocupanta poziției a doua, Schalke. Așa cum era de așteptat în acest sezon, gazdele partidei de astăzi are cel mai bun atac și cea mai bună defensivă. Lewandowski a marcat pentru bavarezi în acest sezon 23 de goluri fiin golgeterul Bundesligii. Astăzi tehnicianul Jupp Heynckess nu se va putea baza pe Bernat, Coman, Vidal și Neuer. Chiar și așa Bayern este favorită la încă trei puncte în acest meci. Biletul zilei la pariuri ne va aduce o cotă de 1.38.

Borussia Dortmund nu mai reușește să repete sezoanele trecute și să se lupte pentru trofee. Oaspeții partidei de astăzi ocupă doar pozițiaa a treia a clasamentului. Ei au reușit să acumuleze doar 48 de puncte. În ultimele cinci etape au arătat o creștere de formă. Nu au suferit nicio înfrângere în ultimele cinci meciuri, timp în care au reușit trei victorii și două rezultate de egalitate. Pentru Borussia Dortmund o victorie în mareel derby poate fi una care le salvează sezonul. Din tabăra oaspeților nu vor putea evolua astăzi Kagawa, Rode și Yarmolenko. În deplasare Dortmund a remizat în ultima etapă pe terenul celor de la Leipzig. Am ales să mergem pe biletul zilei pe o victorie a celor de la Bayern deoarece în acest seozn au demonstrat că sunt echipa mult mai puternică își mai valoroasă. Pariază și câștigă în fiecare zi cu biletul zilei oferit de echipa Beturi.ro.