Biletul zilei: Bayern vs Besiktas

Recomandarea noastră: 1

Bayern - Besiktas
1
1.16
X
9.10
2
20.00

Optimile Ligii Campionilor continuă să ne țină aproape de micul ecran. Astăzi atenția noastră se va îndrepta spre cele două partide programate în UEFA Champions League. Un festival de goluri se anunță în această seară la Munchen acolo unde Bayern va primi vizita celor de la Besiktas. Ne așteptăm la un joc deschis controlat de bavarezi dar nici replica turcilor nu va întârzia cu siguranță să apară. Miza meciului tur este una imensă. Dacă turcii vor obține un rezultat bun vor păstra șanse și pentru meciul retur ce va avea loc în infernul de la Istanbul. Biletul zilei la pariuri sportive ne va aduce pentru astăzi un pronostic câștigător de pe urma acestui meci.

Bayern pornește ca favorită în această seară. Majoritatea pariorilor sunt de părere că Bayern poate face in scor foarte mare așa cum ne-a obișnuit în ultimele sezoane cu adversarii mai modești, dar noi credem că Besiktas nu este un adversar modest. Bayern vine din postura echipei ce a terminat grupa B pe poziția adoua după PSG. Din acea grupă au mai făcut parte Anderlecht și Celtic. Nemții sunt într-o formă de zile mari. Ei vin după 13 victorii obținute în ultimele 13 partide disputate în toate competițiile. Forma aceasta îi face favoriți la victorie și automat la calificare. Biletul zilei la pariuri ne va aduce un pont bazat pe o victorie a celor de la Bayern Munchen.

Besiktas va încerca să detoneze marea surpriză a optimilor. În grupe ne-a arătat că este demnă de acest lucru deoarece turcii au câștogat grupa G din care au mai făcut parte Porto, Leipzig și AS Monaco. Bayern este mult superioară adversarilor întâlniți de Besiktas în toamnă. În campionatul Turciei, oaspeții din această seară ocupă doar poziția apatra a clasamentului. Astăzi cei de la Besiktas vor beneficia și de un sprijin foarte mare deoarece vor fi foarte mulți turci la meci. Forma de moment net superioară și valoarea lotului de jucători îi face pe cei de la bayern Munchen să fie favoriți la victorie și la calificare. Singurul absent al celor două echipe pentru meciul de astăzi este portarul gazdelor Manuel Neuer. Pariază și câștigă în fiecare zi cu biletul zilei oferite de echipa noastră, Beturi.ro. Biletul zilei îți poate aduce profit la capătul unei perioade ami lungi de timp dacă alegi să mizezi pe ponturile oferite de echipa noastră.