Biletul zilei: Bayern Munchen vs Wolfsburg

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Bayern Munchen - Wolfsburg
1
1.15
X
7.50
2
19.00

Etapa a șasea din Bundesliga începe cu un meci de gală. Campioana Germaniei din ultimele sezoane Bayern Munchen va primi vizita echipei Wolfsburg într-o partidă ce va avea loc pe Allianz Arena. Sperăm să asistăm la un joc foarte spectaculos în care fotbalul spectacol să domine deoarece ambele echipe au jucători capabili să ofere spectacol. Ora de start a acestei partide este 21:30.  Cele două adversare sunt într-o formă competițională total diferită iar acest lucru este posibil să influențeze rezultatul final al acestei partide.  Biletul zilei la pariuri pentru acest meci ne poate aduce un câștig destul de mare dar trebuie să pariem cu mare responsabilitate.

Bayern Munchen pornește ca mare favorită la victorie și dacă nu s-ar întâmpla acest lucru ar fi o mare surpriză.  Înaintea  acestei partide bavarezii ocupă poziția a doua a clasamentului fiind la un singur punct în spatele marii rivale Borussia Dortmund. Victoria în această seară îi va urca pe cei de la Bayern Munchen pe prima poziție a clasamentului cel puțin până la disputarea celorlalte meciuri. Bavarezii au și avantajul moral de partea lor în confruntările cu Wolfsburg deoarece au reușit să câștige ultimele cinci partide directe. Singurul pas greșit pentru Bayern a fost în deplasarea de la Hoffenheim unde au fost învinși cu scorul de 2-0. Pronosticul pentru biletul zilei la pariuri se îndreaptă spre o victorie clară a celor de la Bayern.

Wolfsburg are un nou început de sezon foarte slab și mult sub așteptările celor ce iubesc această echipă.  După cinci etape disputate cei de la Wolfsburg ocupă doar poziția a 13-a a clasamentului cu doar 5 puncte acumulate. Pentru o echipă cu pretenții de la noul sezon este foarte puțin. Două înfrțnderi, o victorie și două rezultate de egalitate sunt rezultatele obținute de oaspeți în acest sezon de Bundesliga.  Ofensiva este una dintre cele mai slabe din Germania și poate fi o problemă pentru acest nou sezon care se anunță foarte dificil pentru echipa oaspete din această seară. Biletul zilei pentru această seară trebuie jucat în combinație cu alte partide deoarece cota pe care ne-o oferă este una destul de mică de doar 1.15. Biletul zilei poate fi o sursă de venit în cazul în care ești inspirat atunci când îl plasezi.