Biletul zilei: Bayern Munchen vs Sevilla

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Bayern Munchen - Sevilla
1
1.24
X
6.90
2
13.50

După surpriza de aseară din sferturile UEFA Champions League, astăzi ne putem aștepta la orice și trebuie să facem o analiză cât mai bună acester meciuri. Una dintre cele diuă partide ale serii se va disputa la Munchen, unde Bayern va primi vizita celor de la Sevilla. Partida va porni de la scorul de 2-1, cu cât s-au impus nemții în Spania. Chiar dacă Bayern are un mare avantaj nu putem spune că soarta calificării este decisă. Să nu uităm că oaspeții au firnizat deja în acest sezon o surpriză, așa că sigur în această seară nu vin ca o echipă deja învinsă. Biletul zilei la pariuri sportive ne poate aduce o cotă destul de avantajoasă pentru jocul de astăzi.

Bayern Munchen este cotată ca favorită la victorie în meciul de astăzi. Nemții sunt la avantajul victoriei obținute în meciul tur. Pentru bavarezi, este doar o chestiune de timp până vor reuși să câștige matematic trofeul Bundesligii, așa că pentru acest final de sezon obiectivul este UEFA Champions League. Pe teren propriu formația gazdă din această seară este una foarte redutabilă. Bayern nu a primit gol în ultimele patru meciuril de acasă. În ultimele două partide de pe teren propriu din Bundesliga au marcat de 12 ori. În optimile de finală ale UEFA Champions League, Bayern a eliminat pe Besiktas cu scorul de 8-1 la general. Biletul zilei la pariuri sportive ne aduce pentru astăzi o cotă de 1.24 pentru o victorie a celor de la Bayern.

Sevilla este o echipă periculoasă care poate lua prin surprindere în orice moment orice adversar. Așa s-a întâmplat și în optimi când au reușit să elimine pe Manchester United cu o victorie chiar pe Old Trafford cu scorul de 2-1. În ultimele patru meciuri disputate în toate competițiile oaspeții partidei din aceatsă seară au arătat un joc modest. Ei au folosit mai mult rezervele în ultimele meciuri din La Liga pentru a pregăti acest meci. Sevilla va fi obligată să înscrie astfel că sigur va juca pe cartea atacului. Biletul zilei va merge pe o victorie a celor de la Bayern și automat pe calificare deoarece la prima vedere sunt echipa mult mai valoroasă. Pariază și câștigă în fiecare zi doar cu biletul zilei oferit de echipa Beturi.ro.