Biletul zilei: Bayern Munchen vs Schalke

Recomandarea noastră: 1

biletul zilei
Bayern Munchen - Schalke
1
1.21
X
6.50
2
13.00

Week-end-ul fotbalistic ne aduce astăzi partide foarte interesante din cele mai puternice campionate. Uitându-ne pe oferta caselor de pariuri ne-a atras atenția cel mai important meci al zilei din Bundesliga. Pe Allianz Arena, Bayern Munchen va primi vizita unei rivale, Schalke 04. Așa cum ne așteptam Bayern este pe primul loc al clasamentului în timp ce oaspeții luptă pentru locurile de UEFA Champions League. Oaspeții vor fi foarte motivați deoarece au pierdut ultimele trei dueluri directe în fața bavarezilor cu scorul de 3-0. Am ales acest meci pentru biletul zilei la pariuri deoarece ne așteptăm la goluri multe în acest joc din Bundesliga.

Bayern Munchen își propune câștigarea celor trei puncte și în duelul de astăzi. Gazdele partidei de astăzi domină din toate punctele de vedere acest sezon al Bundesligii. Sunt pe prima poziție având un avans de 15 puncte fațe de Lepzig. În ultimele cinci etape au reușit să acumuleze cinci victorii. Așa cum ne așteptam atât ofensiva cât și defensiva sunt cele mai bune din Germania. Robert Lewandowski vine din tabăra bavarezilor, care este golgeterul Bundesligii ne promite cel puțin un gol și în acets joc. Singurul indisponibil până la această oră din lotul echipei gazdă este portarul Manuel Neuer care este în continuare accidentat. Biletul zilei  la pariuri ne va aduce pentru acest meci un pronostic bazat pe o victorie a gazdelor.

Schalke va încerca să producă surpriza chiar dacă el va fi foarte greu. Oaspeții paridei de astăzi ocupă poziția a cincea a clasamentului după ce au reușit să acumuleze 34 de puncte. Totuși ei sunt la doar patru puncte de locul al doilea, așa că putem spune că sunt în plutonul fruntaș. Ultima perioadă nu este deloc una bună pentru formația oaspete. Ei au reușit în ultimele cinci etape un singur succes în partida contra celor de la Stuttgart. Este foarte probabil ca această serie să se prelungească și după jocul din această searp deoarece va fi foarte greu pentru cei de la Schalke să obțină vreun puncte. Pariază și câștigă alături de echipa noastră în fiecare zi doar cu biletul zilei. În fiecare zi se poate ca biletul zilei să fie o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile oferite de echipa noastră.