Biletul zilei: Bayern Munchen vs Real Madrid

Recomandarea noastră: 1

Bayern Munchen - Real Madrid
1
2.08
X
3.80
2
3.55

UEFA Champions League ne va delecta cu încă un meci absolute spectaculos. Șocul semifinalelor este întâlnirea ce va avea loc astăzi pe Allianz Arena între Bayern Munchen și Real Madrid. Putem spune că este un clasic al acestei competiții. În ultimele întâlniri directe până acum de cele mai multe ori, Realul a avut câștig de cauză, deoarece a reușit mai multe calificări în fața bavarezilor. După spectacolul de aseară dintre Liverpool și AS Roma ca s-a încheiat cu scorul de 5-2 așteptăm multe goluri și în acest meci. Ceea ce este foarte important pentru cei doi tehnicieni este că niciunul dintre jucătorii importanți nu vor lipsi. Pronosticul pentru biletul zilei o să îl aflați doar dacă țineți cont de articolele noastre.

Bayern Munchen privește cu mari speranțe deoarece nemții își doresc foarte mult o calificare în finala UEFA Champions League și poate chiar câștigarea marelui trofeu. Traseul gazdelor partidei din această seară a fost unul aproape perfect până în acest moment. Bavarezii au trecut cu scorul de 8-1 la general de turcii de la Besiktas Istanbul. În sferturile de finală au trecut de Sevilla cu scorul la general de 2-1. Cum Bundesliga este deja câștigată, bavarezii se vor concentra pe această dublă din UEFA Champions League. Pronosticul pentru biletul zilei va merge pe o victorie a celor de la Bayern în acest prim meci al dublei manșe.

Real Madrid poate face tripla în acest sezon, adică să câștige trei trofee UEFA Champions League la rând, record în această competiție. Madrilenii au avantajul moral în acest meci și din sezoanele trecute dar și că în acest sezon au avut de eliminate adversare foarte dificile. În optimi au trecut de cei de la PSG, pentru ca în sferturi să îi elimine pe cei de la Juventus. Astăzi Realul are șansa de a închide gura contestatarilor deoarece se vorbește foarte mult de arbitrajele pro Real. Sperăm să asistăm la un joc deschi și ambele formații să își dorească sp marcheze foarte mult. Cristiano Ronaldo este pregătit de a arăta suporterilor o nouă demonstrație de fotbal așa cum o face de fiecare dată. Biletul zilei poate fi o sursă de venit dacă alegi să mizezi pe pronosticurile postate pe site de echipa noastră. Pariază și câștigă în fiecare zi doar cu biletul zilei de la site-ul Beturi.ro.